реклама партнерів:
Головна › Новини › Захоплення

Вся правда про проект "728"

У Чернігові стартував проект «728» - мета якого, завдяки благодійному концерту знайти кошти на заміну крісел у головному залі Чернігівського міського палацу культури. 30 жовтня відбувається концерт.
Старенькі крісла відслужили чернігівцям понад 40 років і повністю зносилися. Орієнтовна сума, яку необхідно зібрати на придбання нових крісел – 360 тисяч гривень. Міському бюджету поки що такі кошти на оснащення палацу культури не під силу.
-- «Звичайно ми розуміємо, що зібрати з двох концертів таку суму нам буде не просто, -- повідомила керівник оргкомітету благодійного проекту «728» Оксана Тунік-Фриз, -- але ми розраховуємо на підтримку бізнесу. Взагалі, незважаючи на те, яку суму ми зберемо, Новий рік ми зустрічатимемо із новими кріслами.»
Оксана визнала, що співати легше ніж танцювати, згадуючи про минулий проект «Танок мрії».
Окрім того, окрім квитків, запроваджено так звані «іменні крісла». Принцип їх такий, благодійник жертвує 500 гривень, на купівлю нового крісла. Крісло встановлюється, але із іменною табличкою, на якій зазначено прізвище благодійника. Для таких крісел вже визначено ряди – 1-й, 12-й і 13-й. Перший наперед визначено як місце перебування преси, і вже майже викуплений меценатами.
Претенденти на участь у конкурсі пройшли суворий кастинг. Як наслідок відібрана двадцятка найталановитіших учасників з числа депутатів міської ради, членів виконкому та інших відомих людей в місті.
У концерті планують взяти відомі у Чернігові люди – Наталія Романова, голова обласної ради, Оксана Тунік-Фриз, заступник голови чернігівської міської ради, Володимир Ступак, голова обласної організації УНП, Дмитро Попов, Віталій Гриць, бізнесмени та політики, Вадим Антошин –керівник чернігівського ЖКГ, підприємець Ігор Вареник, та багато-багато інших. Ходять чутки, що навіть міський голова вийде на сцену з мікрофоном.
Проте повний перелік тримається у суворій таємниці. Заховано у сейфі міської ради і репертуар виконавців. Але погодьтеся, всім цікаво, що ж співатимуть на сцені? Тож «Сіверщина» спробувала трохи розкрити таємниці.
Так стало відомо, що голова обласної УНП Володимир Ступак погодився виконати для чернігівців класичні твори українською та італійською мовами. Організатори чернігівської ліги КВН Юрій Заєць та Сергій Міляєв, проговорилися, що будуть бек-вокалістами одного із учасників проекту. Ігор Вареник, зважаючи на елементи його вбрання на прес-конференції присвяченій проекту та загалом веселий характер чоловіка, буде співати якусь українську пісню розважального плану.
Дмитро Попов, Віталій Гриць, обидва депутати міської ради, зважаючи на їх виступи на сесіях ради, скоріше за все співатимуть щось із репертуару сучасних російських зірок.
Оксана Володимирівна, виходячи із аналогічних міркувань, співатиме теж якусь українську пісню, але вже близьку до класики. Теж саме стосується голови чернігівської обласної ради Наталії Романової. Але зважаючи на зайнятість останньої, не важко здогадатися, що часу на репетиції у неї немає. Тож співатиме вона у хорі. Де зберуться серйозні, зайняті люди, підсилені гарними співаками. Такими, як наприклад Володимир Ступак.
Ну і звичайно ж цікаво, що ж співатиме голова чернігівської міської ради Олександр Соколов. В одному з інтерв’ю він зізнався, що полюбляє гурт «Любе», «Pink-Floyd». От щось із цього репертуару він і співатиме.
Відкривав таємниці проекту «728» Олександр ЯСЕНЧУК






Теги:Благодійність, музика, Ступак, УНП, Д. Попов, Оксана Тунік-Фриз, Ясенчук, Соколов, палац, співи


Читайте також



Коментарі (0)
avatar