реклама партнерів:
Головна › Новини › Місто

Чуже м"ясо депутатам ближче?

Сесія Чернігівської міської ради в переліку своїх питань сьогодні розглядала і прохання місцевого виробника -- ЗАТ "Чернігівський м"ясокомбінат" звернувся з проханням продовжити термін оренди магазину "Калина" по вулиці Мстиславській, 45 для продажу своєї продукції.
Депутати відмовили. Не зважаючи на заклики міського голови Олександра Соколова, депутата від УНП Володимира Ступака, незважаючи на підтримку комуністів, голосів не вистачило. Всього двох. В основному не підтримали свого, чернігівського виробника регіонали. В.Ступак апелював до них і словами їхнього ж прем"єра М.Азарова, але ті залишилися вірні чужим м"ясовиробникам.

Як розповів на сесії директор м"ясокомбінату В.Васильченко підприємство тільки з лютого відновило виробництво, бо довгний час перебувало на ермонті внаслідок технологічної катастрофи. Всі ремонті роботи закінчені. Продукція -- високоякісна, без генномодифікованих продлуктів. Але за час вимушеного простою втрачені ринки збуту і підтримка своєї влади була б край важливою. Та й продукція своїх вробників завжди ближча городянам. Але депутати не почули цих аргументів.

До речі.
Україна заборонила ввезення свиней і продукції з них з Південного, Центрального і Приволзького федеральних округів Російської Федерації.

Про це УНІАН повідомила прес-служба Державного комітету ветеринарної медицини України.

За даними Держкомветмедицини, заборону введено з 30 березня 2010 р. у зв`язку з повідомленням Міжнародного епізоотичного бюро про реєстрацію захворювання свиней на класичну чуму в Російській Федерації на адміністративній території Волгоградської, Саратовської і Воронезької областей.




Теги:мясокомбінат, Соколов, Чернігів, сесія, Ступак, міська рада


Читайте також



Коментарі (0)
avatar