реклама партнерів:
Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS



  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: orynka  
Форум "Сіверщини" » Блоґи "Сіверщини" » Оринка ГРИГОРЕНКО » Вечірка на Святого Валентина (для вас від Анни Білаш і моє редагування ))))
Вечірка на Святого Валентина
orynkaДата: Середа, 02-Бер-11, 12:30 | Повідомлення # 1
Група: Редактор
Повідомлень: 18
Нагороди: 2
Статус: Відпочиває
Бути коханим – це більше, ніж бути багатим, бо бути коханим – це те ж, що бути щасливим. Яке ж це все-таки прекрасне свято – День Святого Валентина! Лише уявіть скільки освідчень відбулося саме в цей день, скільки разів пролунала фраза «я тебе кохаю», і скільки ніжних поцілунків було подаровано.

Нехай це свято не традиційно українське, але дуже світле, присвячене найкращим почуттям. І українська молодь, як і вся молодь світу, звісно, хоче святкувати день тих неповторних почуттів, котрі з`являються у них в серці. У багатьох - вперше. І що ще, як не кохання, може справді змінювати людські серця, наповнювати душі новими мріями і сподіваннями.

Мабуть, кожен відсвяткував це свято по-своєму. Хтось у компанії друзів, хтось біля теплого камину з коханою людиною, а хтось завітав у арт-кафе «За двома зайцями». Тут програма вечора передбачала романтичні пісні, переважно українських виконавців і пиємний вечір. Хто не злякався двадцятиградусного морозу, вийшов з дому на вулицю, дійшов до Костянтинівської, 138 і дійшов до кафе, тому сумно посидіти і випити вина таки не вийшло.

У арт-кафе весь вечір тривала розважальна програма: цікаві коханнєві конкурси, живі пісні під акустичну гітару і гарячі танці. Затійником програми була, в основному, Лариса Лавренчук (не обійшлось і без мене): "Удвох дівчата могли й мертвого з могили підняти, і неактивні на початку гості, під кінець вечора не пропустили жодного конкурсу чи забави", - стверджує Анна Білаш.

Цікавим творчим супроводом заходу були найромантичніші пісні під акустичну гітару у виконанні Енн Хоуп. Вона співала твори відомих виконавців і навіть представила до уваги слухачів авторську пісню. Публіка тепло прийняла юну красуню-виконавицю. Бо й справді, що ще потрібно для чудового вечора, як не добрий гумор і музика.

До речі, цей захід не єдиний який проводиться у арт-кафе «За двома зайцями». Тут ви завжди можете весело провести час і отримати море позитивних емоцій. Тож всім раджу відвідати цей прекрасний заклад.

Додатки: 7404385.jpg (124.3 Kb) · 6891484.jpg (141.2 Kb) · 4939843.jpg (138.6 Kb) · 1203022.jpg (99.7 Kb) · 1057016.jpg (126.5 Kb)


[...]
Історї ми є творці, а не творчі вандали.
Щоб нас поважали нащадки, любімо себе.
 
Форум "Сіверщини" » Блоґи "Сіверщини" » Оринка ГРИГОРЕНКО » Вечірка на Святого Валентина (для вас від Анни Білаш і моє редагування ))))
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: