реклама партнерів:
Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS



  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: lyudmila  
Форум "Сіверщини" » Блоґи "Сіверщини" » Людмила СТУДЬОНОВА » Знову про опозицію
Знову про опозицію
lyudmilaДата: Середа, 28-Квіт-10, 13:58 | Повідомлення # 1
Група: Редактор
Повідомлень: 67
Нагороди: 3
Статус: Відпочиває
ЗНОВУ ПРО ОПОЗИЦІЮ
Відповідаю пану Станіславу. Учора під емоційним впливом того, що бачила у ту хвилину у прямому ефірі по телевізору, написала, мабуть, не зовсім зрозуміле для інших. А йшлося про те, що учора опозиція зрадила свій народ, коли вчинила розбій у Верховній Раді і дала можливість коаліції за дві хвилини ухвалити харківську угоду, а опісля зчинила галас, налаштувавши вуличний натовп на агресію. Бютівець Білорус зачитав незгоду свого комітету, але ніхто із фракції БЮТ не захотів обговорювати це питання. Тому маємо, що маємо. Опозиція, засліплена проукраїнськими словами Тимошенко, не розуміє її поведінки. А вона полягає в тому, що ця пані дуже боїться в’язниці (вона може бути як українська, так і російська) і для захисту власної шкіри їй треба кровопролиття в Україні, щоб Росія ввела свої війська на українську територію для захисту російськомовного населення і розколу нашої країни. До Криму не треба вводити війська - там вже стоять російські моряки. А до нас - не проблема. Сама ж пані Тимошенко відразу скине косу, поверне свій чорний колір волосся і виїдете за кордон, звідки у всьому звинувачуватиме Януковича, який знову, як і в 2004 р., став заручником тих сил, які йому запропонували харківську угоду. Так Тимошенко виконає своє зобов’язання перед Путіним.
Не розуміє опозиція і того, що пані Тимошенко страждає все життя на комплекс неповноцінності, причини якого полягають в її дніпропетровському житті. Вибившись у політики, вона комусь доводить, що «не лыком шита». Нехай доводить, це її право, але не за рахунок незалежності України та її народу. У відповідності до Закону «Про Регламент Верховної Ради України», який 10 лютого 2010 року підписав Президент Ющенко, пані Тимошенко може очолювати лише будь-яке громадське об’єднання, яке критикуватиме уряд і Президента, а не вести за собою нардепів України, бо не є депутатом. Але такого об’єднання не існує. А своїми закликами пані Тимошенко вступила на шлях порушення статті 109 «Дії, спрямовані на насильницьку зміну чи повалення конституційного ладу або на захоплення державної влади» Карного кодексу України. За це суд позбавляє волі від п’яти до десяти років.
Неприємність полягає в тому, що пані Тимошенко вийде сухою з води, а десятки простих людей, котрі підуть за нею 11 травня, можуть отримати по повній програмі.
Отже, опозиція не зібрала жодних аргументів з боку істориків, науковців, правознавців, військових спеціалістів, психоаналітиків, політологів і не виступали з ними на Верховній Раді в день, коли було намічено обговорення харківської угоди. Натомість вчинили розбій і тим самим сприяли блискавичному ухваленню документу, якого український народ не читав. Ось чому я написала, що ні Бог, ні історія не простить Тимошенко та її прихильникам того, що відбулося 27 квітня 2010 року у Верховній Раді України.

Людмила Студьонова


Все життя займаюсь краєзнавчою бібліографією, історичним краєзнавством
 
ШкуркоДата: П'ятниця, 30-Квіт-10, 17:13 | Повідомлення # 2
Група: Редактор
Повідомлень: 186
Нагороди: 4
Статус: Відпочиває
Але ж там крім Тимошенко були інші опозиціонери. Яценюк,Ющенко,Тягнибок. І ВОНИ ТУДИ Ж ?
 
lyudmilaДата: Субота, 01-Трав-10, 12:07 | Повідомлення # 3
Група: Редактор
Повідомлень: 67
Нагороди: 3
Статус: Відпочиває
Так, і вони туди ж. Мене, як жінку. дивують наші чоловіки, які вже не здатні мислити самостійно і мітингують словами пані Тимошенко. Вона сказала хунта, і вони це повторюють. Мабуть, забули чи не знають, що хунта - це об'єднання військовиків-заколотників на рівні генералів і полковників. Під час бійки в парламенті Яценюк стояв осторонь і спостерігав. Він мене більш за все здивував тим, що говорить повністю словами Тимошенко. Хоча донедавна демонстрував свою незалежність. Немає у нас опозиції, на жаль, а вона ой як потрібна.

Все життя займаюсь краєзнавчою бібліографією, історичним краєзнавством
 
ШкуркоДата: Неділя, 02-Трав-10, 21:12 | Повідомлення # 4
Група: Редактор
Повідомлень: 186
Нагороди: 4
Статус: Відпочиває
Мабуть,це від безвідповідальності. А вона,відповідальність,прийшла у вигляді перших арештів-свободівців.
 
lyudmilaДата: Понеділок, 03-Трав-10, 09:19 | Повідомлення # 5
Група: Редактор
Повідомлень: 67
Нагороди: 3
Статус: Відпочиває
Я з Вами згодна. За останні роки ці люди переплутали ділову критику урядових структур з анархією та образами президента Ющенка на рівні підлогової ганчірки. Відповідальності - жодної. Наче, так і треба. Вчора на каналі "1+1" дуже швидко промайнула думка журналістів, що опозиція 27 квітня у парламенті виконала домовленості з Путіним - яйця і шашки димові сприятимуть швидкому ухваленню харківської угоди.

Все життя займаюсь краєзнавчою бібліографією, історичним краєзнавством
 
Форум "Сіверщини" » Блоґи "Сіверщини" » Людмила СТУДЬОНОВА » Знову про опозицію
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: