реклама партнерів:
Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS



  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Шкурко, Василь, Ігор  
Форум "Сіверщини" » Блоґи "Сіверщини" » Микола ШКУРКО » Україна не Америка
Україна не Америка
ШкуркоДата: Четвер, 23-Вер-10, 12:15 | Повідомлення # 1
Група: Редактор
Повідомлень: 186
Нагороди: 4
Статус: Відпочиває
Янкі кажуть: час - гроші.
Ми ближче до Сходу,
тому ствержуємо:
час - це життя.
 
StanislavДата: Середа, 06-Жов-10, 08:55 | Повідомлення # 2
Група: Видалені





В США живе близько мільйона українців, які, на відміну від, скажімо 4 млн українців в Росії, мають всі можливості жити повноцінним культурним життям: від українських церков, до розкішних бібліотек, факультету україністики в Гарварді, телепрограм і газет. Тому, коли "янки" щось кажуть, вважайте, що приаймні на 1/300 це український голос. Мільйони американців, в тому числі українського походження, витрачають сотні і тисячі годин власного життя на різні волотерські проекти і якщо їм хтось скаже, що "час це гроші" вони запитають "де ви таке почули?" Америка дуже різна, особливо коли стосується усмакувань і життєвого вибору, просто вона вміє жити в такому стані.
 
ШкуркоДата: Середа, 06-Жов-10, 19:17 | Повідомлення # 3
Група: Редактор
Повідомлень: 186
Нагороди: 4
Статус: Відпочиває
Так само і ми уже не ті, що були раніше. Хіба Київ - українська столиця? Чи може телебачення відображає наше національне обличчя?
Була лише русифікація ( і залишається ), тепер додалася вестернізація. Чому так? Давайте разом спробуємо знайти відповідь.
Вона в духовій царині. Можливо, ми сьогодні так само звертали б свої погляди на Захід, якби не була знищена культура майя, ацтеків, народів Північної Америки.
Але нас ще не знищили до кінця. Щоб не донищили залежить від нас, сьогодні. А вічність нашого, і взагалі , життя у передачі генетичного коду. Виявляється, все так просто і.... складно.
 
StanislavДата: Четвер, 07-Жов-10, 05:53 | Повідомлення # 4
Група: Видалені





Так, пані Шкурко, Київ наразі столиця пост радянської України as it is (такої якою вона є). Вестернизація, а точніше глобалізація величезний процес з яким потрібно навчитися обходитися "на Ви", а не боротися як донкіхотам з млинами. Багато багато нових завдань і вирішувати їх разом з Америкою і з Росією, коли остання буде готова вирішувати ці проблеми, а не створювати як зараз.
 
ШкуркоДата: Четвер, 07-Жов-10, 18:41 | Повідомлення # 5
Група: Редактор
Повідомлень: 186
Нагороди: 4
Статус: Відпочиває
Насамперед хочемо жити у злагоді з сусідами. А вони у нас - слов'яни. Нема проблем. Дивно, що за глобалізацією (всесвітнім стиранням кордонів ) ми ще маємо духові кордони з братніми сусідами.
Але головне, здається ми дійшли згоди, що життя вимірюється часом, а не грішми.
 
StanislavДата: П'ятниця, 08-Жов-10, 10:14 | Повідомлення # 6
Група: Видалені





Quote
ми ще маємо духові кордони з братніми сусідами.
Це які такі духовні кордони з сусідами?
 
ШкуркоДата: Понеділок, 11-Жов-10, 13:04 | Повідомлення # 7
Група: Редактор
Повідомлень: 186
Нагороди: 4
Статус: Відпочиває
Скажімо, у білорусів є Слов'янський базар, а у нас нічого подібного. Або традиційне на Чернігівщині свято слов'янської дружби за участі тільки трьох країн-учасниць.
 
sidorenДата: Вівторок, 26-Жов-10, 15:48 | Повідомлення # 8
Група: Читач
Повідомлень: 1
Нагороди: 0
Статус: Відпочиває
Братский привет землякам из "регионального" Мариуполя! Хороший тон полемики (в отличие от крымского, "новороссийского", регионально-донецкого). Во многом с Вами, Сержант, согласен, но больше, пожалуй, с Лейтенантом. Привет родным и далёким Соснице, Малому Устью, Десне. Помогите связаться по Инету с Бобырем Николаем Владимировичом, о котором шла речь на форуме (если он подключён). Мой E.Mail: [email protected]
Адрес: http://my.mail.ru/mail/sidoren38/
 
lsvkievДата: Вівторок, 09-Лис-10, 18:38 | Повідомлення # 9
Група: Читач
Повідомлень: 30
Нагороди: 3
Статус: Відпочиває
Почему это глобализация является "...всесвітнім стиранням кордонів"? Это прежде всего увеличение свободы, в первую очередь экономической.
 
ШкуркоДата: Четвер, 11-Лис-10, 13:35 | Повідомлення # 10
Група: Редактор
Повідомлень: 186
Нагороди: 4
Статус: Відпочиває
Будь-ласка, поясніть тоді акції протесту антиглобалістів. Крім того є такий інструмент як протекціонізм. Якщо ним не володіти, можна залишитися "голим" в умовах глобалізації.
Для України це актуально, бо за багатьма показниками відносимось до країн з неконкурентною економікою на зовнішніх ринках. Росія і та не поспішає встапати до СОТ
А ми це зробили без належної підготовки. Чому?
 
Форум "Сіверщини" » Блоґи "Сіверщини" » Микола ШКУРКО » Україна не Америка
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: