реклама партнерів:
Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS



  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Борис  
Форум "Сіверщини" » Блоґи "Сіверщини" » Борис ДОМОЦЬКИЙ » Олександрові Ясенчуку- 28!
Олександрові Ясенчуку- 28!
БорисДата: П'ятниця, 07-Жов-11, 09:17 | Повідомлення # 1
Група: Редактор
Повідомлень: 48
Нагороди: 2
Статус: Відпочиває



Йому сьогодні 28. Такий собі славний вік! Колись за совка на цьому рубежі закінчувалось мулке перебування у комсомолі. Не треба було більше ходити на збори, сплачувати членських внесків, брати забов'язань про виконання п'ятирічки за три роки!? Навіть поняття «радянська молодь» обмежувалося саме такою віковою групою, у визначальний рік котрої сьогодні вступає вельмишановний Олександр Анатолійович.
Скоріш за все Спудей не образиться на мене за такі вільнодумства навколо його досить помітної на журналістському містку Чернігівщині постаті. Адже ми знаємося десять років!? І хоча нас розділяють у часі двадцять літ повноцінного покоління, у компанії таких хлопців, як пан Олександр, почуваєшся затишно. У більшості починань я розділяю його максималізм прагнень і політичні амбіції так би мовити «прискорити побудову української України».
Сашкові тільки 28!? Але ним прожито вже величезне життя у процесі щоденної боротьби за українське. У всьому: у історії, культурі, музиці, мистецтві, політиці, людських відносинах. Може через молодий вік свого колеги та друга найчастіше соромно запитати банально, а чи не важко тобі пане Олександре!?
Інколи його здоровому авантюризму, здається, нема меж!? Та то і добре, бо він не ховається, не обмізковує з усіх боків, не розраховує на прогматичному підґрунті усі варіанти красивого відступу чи прикриття одного місця на випадок поразки.
Він борець. Його обманювали, нахабно «кидали», били, але він ніколи не падав до рівня злої пам’яті на образника тощо. Найчастіше просто згадував як пройдений етап. А кожного разу, як вольова і міцна молода особистість зупиняється задля мужнього визначення причин поразки.
У журналістиці, кілька років дописуючи до друкованих та електронних ЗМІ, Сашко став креативним автором публікацій. Читати матеріали Ясенчука цікаво, не нудно і потрібно. Потрібно, бо його перо не продажне, не куплене. Воно відверте, об’єктивне і вигострене.
А ще Олександр Ясенчук - справжній життєлюб, гарний товариш, надійний друг і щира українська натура. Він з когорти тих молодих людей, які вміють пишатися своїм українським корінням, любити країну такою якою вона є і боротися за ту, якою вона має стати! Успіхів тобі, дорогий друже Олександре, на довгому шлясі боротьби за українську Україну. Многая літа! Слава тобі і слава Україні!
 
Форум "Сіверщини" » Блоґи "Сіверщини" » Борис ДОМОЦЬКИЙ » Олександрові Ясенчуку- 28!
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: