реклама партнерів:
Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS



  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Соломаха  
Форум "Сіверщини" » Блоґи "Сіверщини" » Сергій СОЛОМАХА » Чи виконала свої завдання газета "Сіверщина" ? (Про долю незалежних ЗМІ в УКраїні)
Чи виконала свої завдання газета "Сіверщина" ?
СоломахаДата: Понеділок, 23-Вер-13, 22:11 | Повідомлення # 1
Економічний оглядач
Група: Редактор
Повідомлень: 35
Нагороди: 2
Статус: Відпочиває
Газета "Сіверщина" задумувалася рухівцями та просвітянами як засіб стверження державності незалежної України, протидії реваншу комуністів і розбудови основ демократії в країні.
Ці завдання практично виконані на 90%.

Судіть самі.

1. Незалежність України тепер відкрито не ставлять під сумнів навіть затяті сталіністи.

2. На виборах 2002 року до парламенту КПУшники симоненка були подолані "Нашою Україною", як області , так і Україні в цілому.

3. Після "померанчової" рееволюції 2004 року Україна нарешті вступила на терністий шлях демократичного розвитку і взяла курс на Європу.

Це засвідчили вибори не тільки 2006, 2007, 2010 років, але і курс Азарова-Януковича на підписання угоди про вільну торгівлю з ЄС.

Не маючи високих патріотичних завдань, що примушуютьдюдей стояти на смерть  за свої ідеали, незалежна газета не має жодних шансів вистоїти під натиском бізнесово-олігархічної навали, відсутності чесної конкуренції з комунальними ЗМІ і зачисток перед інформаційного простору перед наступними президентськими перегонами.

Вважаю, що НАША чернігівська народна газета "Сіверщина" вже навічно увійшла в історію України як зразок успішного об"єднання української громади Чернігівщини для захисту своїх права і інтересів, як це сталося з громадсько-політичною організацією Народним Рухом, який очолив в канці 80-х на початку 90-х років минулого століття боротьбу українців з тоталітарним режимом і незалежність України.

Слава Героям!
Слава Україні!


економічний оглядач
 
ШкуркоДата: Понеділок, 18-Лис-13, 17:31 | Повідомлення # 2
Група: Редактор
Повідомлень: 186
Нагороди: 4
Статус: Відпочиває
Треба плавно перейти на комерційні рейки, зберігши обличчя газети. Часи змінюються, а потреба в об'єктивній інформації завжди є.
 
Форум "Сіверщини" » Блоґи "Сіверщини" » Сергій СОЛОМАХА » Чи виконала свої завдання газета "Сіверщина" ? (Про долю незалежних ЗМІ в УКраїні)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: