реклама партнерів:
Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS



  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Соломаха  
Форум "Сіверщини" » Блоґи "Сіверщини" » Сергій СОЛОМАХА » "Газова" справа Ю.Тимошенко - піар-технологія партії влади
"Газова" справа Ю.Тимошенко - піар-технологія партії влади
СоломахаДата: П'ятниця, 14-Жов-11, 16:03 | Повідомлення # 1
Економічний оглядач
Група: Редактор
Повідомлень: 35
Нагороди: 2
Статус: Відпочиває
Надзвичайна активність усіх без винятку засобів масової інформації (дуже вільних!?) у висвітленні проміжного вироку Печерського районного суду по «газовій» справі Ю. Тимошенко від 11 жовтня 2011 року та реакції на це міжнародної спільноти наштовхує на деякі роздуми:

1. Партія влади показала своєму електорату, що їх вибір був правильний – до влади прийшли справді «круті хлопці», які на вітер слів не кидають.

2. Проросійськи налаштований електорат Партії регіонів через тотальну критику в Європі дій влади за переслідування опозиції в Україні переконався, що Президент не такий вже «проєвропейський».

3. Президент і його оточення конкретно натякнули дуже «непонятлівим» представникам вітчизняного бізнесу, що їх спроби підтримки опозиції є небезпечними не тільки для їх бізнесу, але й їм і їхнім родинам особисто.

4. Опозиція замість захисту прав та інтересів простих українців на тлі погіршення економічної ситуації в країні і непопулярності реформ влади в українців вимушена займатися виключно захистом Ю. Тимошенко, що звісно не підвищує її рейтинг.

5. Президент нарешті отримав на міжнародній арені «козирну карту» у перемовинах і як з Європою, так і Росією.

Головна мета піар-компанії у ЗМІ: підготувати громадську думку до того, що Україна не здатна самостійно інтегруватися в Європу, бо та не сприймає автритаризм і порушення прав людини.
Отже, Україна може потрапити туди тільки разом з путінською Росією через вступ до Митного союзу і "подальшою інтеграцію в Європу" разом або у складі ЄЕП (Росія, Казахстан, Білорусь, який розпочне діяти з 1 січня 2012 р.) виключно під під патранатом Кремля.


економічний оглядач
 
StanislavДата: Субота, 15-Жов-11, 04:59 | Повідомлення # 2
Група: Видалені





Висновки правильні на мою думку. Лише справа це не "газова", не бізнесова і не економічна, а суто політична. Пані Тимошенко засудили за "перевищення повноважень" за що в демократичному світі не судять, тому справу і називають політичною в усьому світі і без лапок.

Повідомлення відредагував Stanislav - Субота, 15-Жов-11, 05:00
 
Форум "Сіверщини" » Блоґи "Сіверщини" » Сергій СОЛОМАХА » "Газова" справа Ю.Тимошенко - піар-технологія партії влади
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: