реклама партнерів:
Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS



  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Serj  
Форум "Сіверщини" » Блоґи "Сіверщини" » Сергій КОРДИК » РЕПРЕСІЇ: Водій для міністра (кому вигідні арешти опозиції?) (Арешти опозиції. Кому це вигідно?)
РЕПРЕСІЇ: Водій для міністра (кому вигідні арешти опозиції?)
SerjДата: Середа, 05-Січ-11, 13:33 | Повідомлення # 1
Оглядач
Група: Редактор
Повідомлень: 33
Нагороди: 1
Статус: Відпочиває
Найвищим цинізмом влади є обвинувачувальний мотив прокуратури і суду щодо колишнього міністра внутрішніх справ Юрія Луценка. Своєю поведінкою Луценко «може гальмувати розслідування та слідство», — такий висновок на підставі внесеного прокуратурою обвинувачення зробив суд і … запроторив його на два місяці до слідчого ізолятора.

Нехай він і десять разів не правий у тому, що його персональний водій отримував офіцерський оклад і отримав високу пенсію, але ж Луценко не є таким, який може своїми діями створювати якусь небезпеку суспільству. Треба зазначити, що саме нинішня влада колись ще до 2004 року ввела в неписану практику механізм, при якому водії всіх обласних міліцейських начальників працювали на сержантських посадах, а отримували оклади та військові звання в різних структурах, найчастіше — секретних підрозділах, які для суспільства були і залишаються, звичайно, закритими. Тому, якщо діяти за логікою прокуратури і суду, то треба перш за все порушити кримінальні справи проти тих, котрі колись запровадили таку систему. І вийде так, що садити доведеться самих себе. Один із колишніх керівників УМВС у Чернігівській області, який тепер у когорті народних депутатів, та ще й у «найсправедливішій» команді — фракції комуністів, яка останнім часом майже у всьому підтримує нинішню владу, теж мав такого водія: сержант за штатним розписом керував автомашиною обласного міліцейського начальника, отримував усі преференції офіцера…

Влада, як бачимо, сатаніє.

Днями у Москві відбувся суд щодо колишнього російського бізнесмена Михайла Ходорковського, який, відсидівши сім років за обвинуваченнями, мав би через рік вийти на волю. Побоюючись, що не за ґратами в’язень почне діяти проти влади, вона, влада, не могла нічого іншого придумати (хоча вона все може, якщо захоче) і висунула нове обвинувачення, за яким бізнесмену знову загрожує новий тривалий термін ув’язнення.
Після цього суду пересічна москвичка кореспонденту українського телеканалу «Інтер» сказала: «Страна, которая боролась когда-то с фашизмом, теперь сама попала под собственный фашизм. Страшно».

Коли нарешті Україна відійде від копіювань та наслідувань методів сусідньої братньої країни? І чи відійде взагалі?
Сергій КОРДИК

Додатки: 5031044.jpg (12.4 Kb)
 
StanislavДата: Вівторок, 11-Січ-11, 10:11 | Повідомлення # 2
Група: Видалені





Арешт Луценка виглядає дутим,... подивився десь місяць тому Шустер Live на цю тему. "Якщо в містечку височіє розкішна дача, то це або начальника міліції або прокурора" сказав один з журналістів. У Луценка немає дачи, він темпераментна але скормна людина. Бридко все це. Коли це закінчиться? Тоді, коли зявиться критична маса освічених людей для яких совок з його телебаченням, святами, блатом і матом щось чуже і бридке. Такі люди є, їх потрібно знаходити і просувати.
 
Форум "Сіверщини" » Блоґи "Сіверщини" » Сергій КОРДИК » РЕПРЕСІЇ: Водій для міністра (кому вигідні арешти опозиції?) (Арешти опозиції. Кому це вигідно?)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: