реклама партнерів:
Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS



  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Спудей  
Форум "Сіверщини" » Блоґи "Сіверщини" » Олександр ЯСЕНЧУК » Ейфелева башта Корюківки
Ейфелева башта Корюківки
СпудейДата: Неділя, 24-Січ-10, 22:14 | Повідомлення # 1
Група: Читач
Повідомлень: 144
Нагороди: 2
Статус: Відпочиває
Посеред Корюківки, за поштамтом, стоїть одинока свічка -9-ти поверховий будинок. Чому це вирішили спорудити таке чудо на півночі Чернігівщині? Мабуть за ініціативи та за фінансової підтримки керівництва Корюківської паперової фабрики. Будувати його розпочали років з десять тому, закінчили роки чотири назад.
Мій знайомий, як «афганець» стояв у черзі на отримання житла. Тепер він, як і багато його знайомих отримали її у цьому будинку. Проте у жителів башти, що височіє посеред невеличкого містечка існує чимало труднощів. Найголовніша з них, це несправний ліфт.
Підіймаючись сходами, можна помітити як тягнуть молоді батьки на 8-й чи дев’ятий поверх санчата, дитячі коляски або лантухи з картоплею. Тай просто піднятися на вищий поверх разів так п’ять на день важкувато. Тому й мешкають у цьому будинку, досить молоді, і мало бабусь. Проте майже всі ці люди пофігісти, адже ліфт же можна полагодити чи «зкинутися» всім будинком по декілька гривень і найняти ліфтера. Але…
Підіймаючись сходами цього будинку, знаходиш все більше й більше відмінностей від облаштування подібного будинку у великому місті. По-перше двері: у корюківський багатоверхівці двері різноманітні, якісь домашні, бо виготовлені власноруч а не фабричним способом. По-друге здається цей будинок не обслуговує ЖКГ, тож стіни досить обшарпані, бо давно не було капітального ремонту, біля будинку немає лавочок. І насамкінець, не дай Боже спалахне пожежа. ЩО РОБИТИ?
Не віриться, що у Корюківці знайдуться пожежні машини з драбинами що дістануться хоча б до 6-го поверху. А ще ж є три зверху.
Таке от творіння рук людських височіє посеред Корюківки. З його даху дуже прикольно роздивлятися краєвиди навколишньої місцевості –одноповерхові хатинки, фабрику, ліси, що сягають ген-ген.


Спудей
 
StanislavДата: Вівторок, 26-Січ-10, 04:30 | Повідомлення # 2
Група: Видалені





Цікаве спостереження. Острівець урбаністики в степах Сіверщини. Бачив я щось подібне, щоправда 6 чи 7 поверхове в Алтинівці на Сумщині. Але всередину не заходив. А там виявляється ось так, особливо.

Quote
Проте майже всі ці люди пофігісти
А ось і відповідь на 90% всіх інших запитань.
 
Форум "Сіверщини" » Блоґи "Сіверщини" » Олександр ЯСЕНЧУК » Ейфелева башта Корюківки
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: