реклама партнерів:
Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS



  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: finka  
Форум "Сіверщини" » Блоґи "Сіверщини" » Інеса ФТОМОВА » Дизель і заєць: немає лиха без добра (заєць, собака, Норвегія, Журнал Другого)
Дизель і заєць: немає лиха без добра
finkaДата: Неділя, 02-Січ-11, 18:39 | Повідомлення # 1
Група: Редактор
Повідомлень: 157
Нагороди: 11
Статус: Відпочиває
В Україні традиційно тривають на новоріччя політично-суспільні пристрасті. У мирній Європі теж не без суспільних збурень. Але із зовсім іншого приводу. Журнал Другого оприлюднив цікаву пригоду. Виявляється, у Норвегії в передноворіччя маси Інтернет-користувачів та природолюбів сколихнула новина про пошуки сетера Дизеля. Цією новиною кілька днів переймалися засоби масової інформаціїі.

На Різдво в горах Согне-ог-Фьюране пропав ірландський сетер Дизель. Господиня пішла з ним на лижну прогулянку, і пес втік від неї, погнавшись, напевно, за яким-небудь місцевим зайцем. Рятувальники на гелікоптері швидко знайшли Дизеля, але той, злякавшись гвинтокрилої машини, навідріз відмовлявся рятуватися і переховувався в заростях…

Чотири дні (!) жовтий вертоліт ганявся по горах за собакою і, нарешті, зумів наздогнати і пов'язати її. Зустріч з господинею була радісною. Про що негайно сповістила всіх норвезька Dagbladet.

На Новоріччя на сайті Dagbladet з'явилася фотографія екіпажу рятувальників, які нарешті новорічного вечора знайшли і зняли ірландського сетера Дизеля зі скелі Трін на висоті 670 метрів. Фруде, Відар, Ард і Асбйорн сидять разом з врятованою собакою та її господинею Сири.

Інеса ФТОМОВА

Додатки: 4760572.jpg (118.4 Kb) · 7129821.jpg (65.0 Kb)
 
Форум "Сіверщини" » Блоґи "Сіверщини" » Інеса ФТОМОВА » Дизель і заєць: немає лиха без добра (заєць, собака, Норвегія, Журнал Другого)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: