реклама партнерів:
Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS



  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: finka  
Форум "Сіверщини" » Блоґи "Сіверщини" » Інеса ФТОМОВА » Доброго ранку, Камчатко! (Камчатка, фотограф Ігор Шпіленок, Живий Журнал)
Доброго ранку, Камчатко!
finkaДата: Понеділок, 29-Лис-10, 03:29 | Повідомлення # 1
Група: Редактор
Повідомлень: 157
Нагороди: 11
Статус: Відпочиває
З чого для вас починається ранок? Для мене – з гарних думок, погляду у вікно… Показників термометра за склом: скільки сьогодні там, «за бортом» градусів? З поставленого на вогонь чайника… І – вже кілька осінніх тижнів – з відвідин в Інтернеті дивовижного Живого Журналу, який веде Ігор Шпіленок Доброе утро из Кроноцкого заповедника!

Чудовий фотограф-натураліст, лауреат кількох престижних міжнародних фотопремій, а ще -- інспектор Камчатського заповідника. Він щодня розміщує нову сторінку просто фантастичних камчатських пейзажів. Завітайте – переконаєтесь самі. До того ж, на сторінках цього ЖЖ дуже багато цікавої інформації.

Ігор Шпіленок вже не перший сезон зимує на Камчатці. Нас від неї відділяють 9 годинникових поясів – не жарт! У нас – світанок, там – надвечір’я. На тій далекій землі, до речі, вже ліг серйозний сніг. До весни. А Ігор розміщує щоранку дивовижні фотографії.

Цей професіонал вже чимало років знімає ведмедів і лисиць, негоду й вулкани, гейзери і птахів – щодня його ЖЖ дає всім відвідувачам чудову порцію позитивного настрою. І не одна я відчуваю захоплення від побаченого: в окремі дні кількість гостей ЖЖ Ігоря Шпіленка доходить до 11 тисяч!

Напевне, тисячам людей, як і мені, хочеться відчути щось оте невловиме, СПРАВЖНЄ, що містить Природа і чого так інколи бракує в нашій повсякденній буденності.

Тож доброго ранку, Камчатко!

…А до Чернігова зима ще тільки підступається. Я вчора встигла вловити близько 8-ї години привіт від Сонечка. Воно визирнуло між будинками буквально на 5 хвилин. І зникло на цілий день. Але у нас також ранок був добрим! Хоча й безсніжним. Поки що...

Інеса ФТОМОВА

Додатки: 3009495.jpg (389.8 Kb) · 0572204.jpg (278.6 Kb) · 1671725.jpg (149.7 Kb)
 
Форум "Сіверщини" » Блоґи "Сіверщини" » Інеса ФТОМОВА » Доброго ранку, Камчатко! (Камчатка, фотограф Ігор Шпіленок, Живий Журнал)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: