реклама партнерів:
Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS



  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: finka  
Форум "Сіверщини" » Блоґи "Сіверщини" » Інеса ФТОМОВА » Сто тисяч рублів — за 48 годин (Живий Журнал, доброта, безкорисливість)
Сто тисяч рублів — за 48 годин
finkaДата: Понеділок, 11-Жов-10, 11:17 | Повідомлення # 1
Група: Редактор
Повідомлень: 157
Нагороди: 11
Статус: Відпочиває
Так сьогодні дивовижно серед інформаційного океану негативу знайти кришталево чисті сплески людської доброти!

На сторінку Живого Журналу (ЖЖ) Олега Веліна http://odinvlesu.livejournal.com/ я натрапила у вересні зовсім випадково й із задоволенням читала розміщені там публікації та милувалася майстерними фотосюжетами автора, який віднедавна оселився в російській глибинці. Аж зненацька минулого тижня там з’явилося дуже тривожне повідомлення про маленького хлопчика Тьому з далекого сибірського села, який разом з мамою потрапив на лікування до Москви. У дитини попереду трансплантація нирки. Нирку Тьомі віддасть мама. Тьома й так слабенький, а в лікарні ще й підхопив запалення легень, тож, як зазначалося в інформації, доведеться матері й дитині до й після дуже складної операції провести в лікарняних стінах не менше як півроку. За що їм жити, адже й сама операція не з дешевих? Щоб мамі й сину якось протриматися цей час, потрібна мінімальна сума у сто тисяч рублів. Тож і були розміщені на сторінці Живого Журналу різноманітні реквізити для пересилання коштів. Інформацію попросили оприлюднити інші користувачі ЖЖ.

А на третій день автор Живого Журналу розмістив два дивовижні рядки: потрібна сума була зібрана за… 48 годин! Гроші переказали багато зовсім незнайомих із потерпаючою родиною людей. Вони, можливо, ніколи у своєму житті й не побачать ні хлопчика Тьому, ні його маму. Але кожен з них зробив дуже добрий вчинок. Мало того, люди продовжують писати автору Живого Журналу й прохають не прибирати реквізити для переказу коштів, бо хтось чекає аванс, хтось не встиг переказати за браком часу. Родичі хлопчика слізно подякували усім, хто відгукнувся на їхню біду. І маленький 6-річний хлопчик Тьома, який вважає, що мужчини не плачуть, житиме!
Тёма думает, что мужчины не плачут

Висновок: ми добрі! Ми людяні по своїй внутрішній суті. І чудово, що є Інтернет, а в ньому є Живі Журнали і по-справжньому безкорислива спільнота їхніх користувачів! І, напевне, саме отакі випадки й дозволяють будь-кому якомога повніше проявити свою глибинну суть. Адже мудрі неспроста радять замислюватися: що ти зробив сьогодні для того, щоб цей світ став кращим?

Інеса ФТОМОВА

 
Форум "Сіверщини" » Блоґи "Сіверщини" » Інеса ФТОМОВА » Сто тисяч рублів — за 48 годин (Живий Журнал, доброта, безкорисливість)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: