реклама партнерів:
Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS



  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: finka  
Форум "Сіверщини" » Блоґи "Сіверщини" » Інеса ФТОМОВА » Розсадно-квіткові підказки (петунії, квіти, Клуб органічного землеробства)
Розсадно-квіткові підказки
finkaДата: Середа, 23-Чер-10, 17:44 | Повідомлення # 1
Група: Редактор
Повідомлень: 157
Нагороди: 11
Статус: Відпочиває
Цього літа я зненацька дійшла несподіваного висновку. Виявляється, для того, щоб змусити жінку думати про себе майже постійно  протягом тривалого часу, причому винятково у піднесеному настрої, чоловік може подарувати їй… (а ось і не квіти!) РОЗСАДУ КВІТІВ!

Раджу чоловікам спробувати. Метод працює! Це я вам кажу точно! Ну, звісно, вставлю ремарочку про те, що треба знати, кому дарувати. Якщо ви не помітили у помешканні знайомої обраниці жодного квіткового горщика і якщо вона навіть не виказувала прихильності до невибагливих кактусів, то цю затію облиште. З такими жінками краще не ризикуйте, бо залишитесь в жіночих очах незрозумілим диваком. Подібним дамам краще від випадку до випадку дарувати букетик зрізаних квітів. Але ж будь-який букетик живе так мало…

А мені ось Чернігівський Клуб органічного землеробства в особі свого ідейного натхненника В’ячеслава Грисюка подарував саме розсаду. Цілий «натовп» петуній! Головне, що якраз напередодні я придбала в «зеленгоспному» кіоску парочку вже квітучих, але ціна на них трохи «кусалася», і я подарунку дуже зраділа: компанія петуній несподівано побільшала до пристойних розмірів. Але ж землю я для такого натовпу рослин не запасала! Звідки земля у міській квартирі? За нею ще йти треба… Однак зранку я поспішаю на роботу. Сніданки-обіди-вечері для родини – це також мій «фронт». Прийду ввечері з роботи – сутеніє. Гляну на баночку з розсадою – і згадаю… Встану зранку, вийду на балкон, ось вона, баночка з нерозсадженими петуніями – знову Клуб згадаю…

Через чотири дні мені було перед розсадою соромно. Бо вона зеленим докором в тісній баночці муляла очі. На п’ятий день я навіть на балкон не стала виходити, а з самого ранку подалася за землею для квітів.

Але коли нарешті розсадила все у дві коробочки, то в піднесеному настрої навіть кави сіла випити на балконі.

Минуло ще декілька днів – і ось вони, петунії! Ростуть і квітнуть. Головне – всі такі різні!
Як і ми! І це – прекрасно! І чудово, що в Чернігові є такий гарний Клуб органічного землеробства!

Інеса ФТОМОВА

Додатки: 0967151.jpg (149.3 Kb) · 9265894.jpg (138.2 Kb) · 1938423.jpg (387.8 Kb)
 
Форум "Сіверщини" » Блоґи "Сіверщини" » Інеса ФТОМОВА » Розсадно-квіткові підказки (петунії, квіти, Клуб органічного землеробства)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: