реклама партнерів:
Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS



  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Василь  
Форум "Сіверщини" » Блоґи "Сіверщини" » Василь ЧЕПУРНИЙ » За Юлю українці не вийдуть!
За Юлю українці не вийдуть!
ВасильДата: Середа, 10-Сер-11, 06:10 | Повідомлення # 1
Редактор
Група: Головний редактор
Повідомлень: 243
Нагороди: 7
Статус: Відпочиває
Я не поділяю багатьох політичних підходів Юрія Луценка і Юлії Тимошенко. Більше того – їх ліберальні погляди вважаю шкідливими для України. Впевнений у їх нездатності реформувати довірені галузі. Зрештою, про жодну симпатію не йдеться. Але, якщо треба, готовий вийти на захист їх від тюрми.

Коли Юлію Тимошенко посадили першого разу, як голова обласної «Просвіти», я писав листа Генеральному прокурору з пропозицією взяти її на поруки. Наївно? Можливо. Готовий зробити це й зараз. Але зовсім не збираюся голосувати за політичні сили, де будуть ці в’язні.

Арешт Юлії Тимошенко був розрахований точно: п’ятниця, кінець робочого тижня, час відпусток і дач. Проте українці не вийшли на її захист не тільки через це – люди втратили віру політичним лідерам. Невипадково підприємницький майдан всіляко відмежовувався від усіх політсил. Тут також українці чудово розуміють: Юлія Тимошенко, попри її позірне українство, не збиралася розігнати олігархічну владу. Так, як і Ющенко. Недарма кум останнього -- Саакашвілі, коли його запитали про причини провалу помаранчевої команди, відповів:» А вони й не збиралися робити реформи!». Розумієте, Грузія змогла побороти корупцію – фантастика! А Україна не може? Бо ніхто не думав її ламати. Юлія Тимошенко -- також.

Тож і сидять Луценко та Тимошенко фактично за своє небажання ламати систему.

Що зовсім не виправдовує їх арештів. І коли звільнити жінку просить Патріарх Філарет, коли в суд приходять посли, коли і Європа, і Америка, і Росія в один голос протестують, а молодий і зелений суддя зачиняє жінку за перешкоджання судовому процесу – це означає боязнь влади. Недарма більшість депутатів- регіоналів уникають коментарів. Адже вони розуміють: сьогодні Юля – завтра можуть бути вони.

З іншого, оптимістичного боку, далекоглядна влада могла би посадити Юлію Тимошенко для виправдання розірвання угод з Росією по газу. Але в таку мудрість уже не віриться.

Проте не хочеться, щоби українці ставали хмизом у багатті протистояння, затіяного владою. А зараз не вистачає тільки сірника. Хтось уже його підносить?
 
lyudmilaДата: Середа, 10-Сер-11, 16:01 | Повідомлення # 2
Група: Редактор
Повідомлень: 67
Нагороди: 3
Статус: Відпочиває
Юля догралася! Гадала, що вона може зухвало і нахабно поводитись у суді (яким би він не був), ображати прокуратуру, суддів, свідків і всю Україну. Так, всю Україну. Бо весь світ вирішив, що таке шоу влаштувала влада, яка представляє нас з вами. Окрім того, Тимошенко вибрала собі непрофесіоналів-адвокатів. Сама вибрала, а не хтось їй їх підсунув. Повірте мені, я пережила суди і знаю, про що кажу. Поводила себе, як на мітингу. Виступала в ролі обвинувача, а не підсудної. Який європейський суд може таке терпіти? Жоден, тому що там така ганьба у судах не відбувається. В Європі судять колишніх міністрів, президентів, прем'єрів і нічого! У нас відсутня опозиція!!!! Це просто купка людей, за плечима яких великий шлях комуністичних функціонерів і життя яких було раєм. Тимошенко поводить себе як представник більшовицької фракції у державній думі, або як народоволка-терористка. Вона запізно народилася. При Леніну стала б видатною діячкою комуністичної партії. Чим більше галасу, тим краще, чим країні гірше, тим їй краще. А сірник уже занесли над нами Юля і компанія.

Все життя займаюсь краєзнавчою бібліографією, історичним краєзнавством
 
БорисДата: Четвер, 11-Сер-11, 09:47 | Повідомлення # 3
Група: Редактор
Повідомлень: 48
Нагороди: 2
Статус: Відпочиває
А чому саме над нами, шановна пані Людмило, "занесли сірник Юля і компанія"? А можливо над "ними", кого народ вже два десятки років величає як "вони".
Бо ж рано чи пізно, а Україна таки мусить пройти шляхом, який має остаточно очистити дорогу такому ж по духові стилю подальшого розвитку, на який посилається пан Василь, згадуючи М.Саакашвілі. І не важливо, з якої критичної нагоди це стартує в умовах геть незадоволеного народу.
Скільки б ми не тримали у душі незадоволення тим, що не зробили ці вожді, на яких посилається пан Чепурний та пані Людмила, все одно Україна отримала урок, пройшовши непоганий вишкіл на предмет нових рішучих перетворень.
Згоден, що ці лідери - суцільний продукт більшовицько-комуністичної епохи, а тому навіть сподіватися на те, чого ми так і не отримали, було годі!? Здається, що пана Президента братньої Грузії ми маємо припинити порівнювати з названою особою вчорашнього високого політикуму у нашому домі!? Шановні, вдумайтеся, згадайте все: і вік, і менталітет, і внутрішню культуру людини, і західну освіту, а так і у якійсь мірі виховання - ось Вам і буде відповідь, чому у пана Михайла вийшло, а у кума-українця - пшик!? Тепер же справа за молодим поколінням 25-35 річних українських інтелектуалів, зовсім не бухгалтерів і не партійних функціонерів 70-80-х років минулого століття.
Вони не стануть з першого дня після складання присяги розбудовувати будиночки від Карпатських гір до Києва, підписувати капітулянські універсали чи наперед шукати компроміси з наступниками, забезпечуючи собі омріяний спокій на політичній пенсії!?? Сьогодні ці хлопці - в аудиторіях, хтось у пошуках роботи, маючи за плечима якісну освіту і гарні знання. А ось кризу чи отой нестерпний для подальшого традиційного українського спокою біль - найскоріше за все і викличе щось схоже на те, що зараз витворяє система, так бездарно поводячись з Юлією Тимошенко, в тому числі.
Чомусь у них незграбність кроків простежується якраз за відповідністю до постулатів статей їхнього любого вождя світового пролетаріату по аналізу ситуації у Росії у лютому-жовтні 1917 року!? А протестний електорат - ви тільки погляньте на завтрашню перспективу з роботою вчителів, з робочими місцями випускників, з трудовим законодавством, з ситуацією у малому бізнесі, з платою за лікування та навчання...? Отже, чи вийдуть за Юлю українці- поживемо-побачимо, а от за себе- найскоріше, що вийдуть!


Повідомлення відредагував Борис - Четвер, 11-Сер-11, 10:12
 
lyudmilaДата: Четвер, 11-Сер-11, 10:49 | Повідомлення # 4
Група: Редактор
Повідомлень: 67
Нагороди: 3
Статус: Відпочиває
Юлія Тимошенко - великий кримінальний талант, який, сподіваюсь, більше ніколи не з'явиться в Україні. До того ж, бажання мати владу, але не будь-яку, а захмарну. Заради цього вона бореться, заради цього обдурює популістськими словами людей старшого покоління, саме старшого, бо вони звикли до таких промов за радянські часи. Молоді поруч з нею практично не побачиш. Молодь - вона розумніша. І я також вірю в юнаків і дівчат, які незабаром управлятимуть нашою країною. А сірники Юля і компанія запалили над нами. "Вони" втечуть, бо у них є запасні ходи, а ми з вами палатимемо у кострищі громадянської війни. Це вже відбувалося майже сто років тому. А на їх місце прийдуть монстри, про яких ми читали у фантастичних романах. Михайло Саакашвілі - справжній патріот своєї країни. Мені пригадалися рядки із популярної, в часи моєї юності, пісні: "Раньше думай о Родине, а потом о себе". В цьому полягає різниця між ним і нашими керівниками. Юлєчка одна з них. Йти за нею - значить йти у прірву.

Все життя займаюсь краєзнавчою бібліографією, історичним краєзнавством
 
1357924680QAZ123Дата: Понеділок, 30-Жов-17, 18:48 | Повідомлення # 5
Група: Читач
Повідомлень: 5
Нагороди: 0
Статус: Відпочиває
может и выйдут

Додано (30-Жов-17, 19:48)
---------------------------------------------
хоотя веру в нее уже потеряли

 
KrushakaДата: Середа, 26-Вер-18, 01:21 | Повідомлення # 6
Група: Читач
Повідомлень: 12
Нагороди: 0
Статус: Відпочиває
Да никто не выйдет.. Вся актерская игра давно была видна и раскушена, а там кто знает..
 
EurobayДата: Четвер, 22-Лис-18, 10:03 | Повідомлення # 7
Група: Читач
Повідомлень: 28
Нагороди: 0
Статус: Відпочиває
есть еще верующие в этот бренд мне кажется
 
SergenДата: Понеділок, 31-Груд-18, 12:11 | Повідомлення # 8
Група: Читач
Повідомлень: 36
Нагороди: 0
Статус: Відпочиває
всякое бывает)
 
Форум "Сіверщини" » Блоґи "Сіверщини" » Василь ЧЕПУРНИЙ » За Юлю українці не вийдуть!
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: