реклама партнерів:
Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS



  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Василь  
Форум "Сіверщини" » Блоґи "Сіверщини" » Василь ЧЕПУРНИЙ » Хакамада -- розлучниця
Хакамада -- розлучниця
ВасильДата: Неділя, 05-Чер-11, 21:31 | Повідомлення # 1
Редактор
Група: Головний редактор
Повідомлень: 243
Нагороди: 7
Статус: Відпочиває
Носяться з цією японізованою росіянкою, як у старовину українці з писаною торбою -- ах, яка розумна, ах, яка емансипована, от як вона чоловіків... І ліньки подумати над її словами і її долею.

Її батько був комуністом- японцем і за все життя не було у неї з батьком любові та злагоди. Психологи будь-які вам скажуть: закріпляється в дитинстві усе так міцно, що куди тому клею "Момент"! Певно, чоловіконенавистність у Хакамади звідти -- з дитинства, з нелюбові до батька. А дурні чернігівські чоловіки мало не раділи, коли вона вигнала їх із зали, де проводила зустріч. Мазохізм якийсь!

Сама вона розказує як заїхала була кудись там на Канари (нам так не жить!), коли в сімейному житті з чоловіком виникли проблеми, і вирішила: розлучатись! Сказано -- зроблено. І так три рази.

Тепер же, знову ж таки за її друкованими словами, коли повертається додому, телефонує своєму четвертому чоловікові. А той дивується -- для чого, мовляв, дзвониш? А раптом він не сам, а раптом і він завів якусь іншу жінку... Скажіть на милість, що ж хорошого у пані Хакамади?

Згадується як Ісус Христос говорив самаритянці -- мовляв, правду кажеш, бо з четвертим чоловіком живеш, але й той тобі не чоловік. Самаритянка визнала Ісуса за пророка. Тепер же пророчиці проповідують зраду, нестримливість, невміння жити у сім'ї.

Не хочеться на цьому акцентувати, але, як знаємо, наші діти -- кара за наші гріхи чи нагорода за наші діла. У Хакамади вже велика, безнадійно відстала розумово донька. Нічого не навчило й це...

Співчуваю пані Хакамаді. Одна вона, як перст. І нема чому в неї вчитися, і нема чого на її життя заздрити. Та й взагалі: "Не завидуй багатому! Багатий немає ні приязні, ні любові -- він то все наймає" (Тарас Шевченко).
 
БорисДата: Понеділок, 06-Чер-11, 14:45 | Повідомлення # 2
Група: Редактор
Повідомлень: 48
Нагороди: 2
Статус: Відпочиває
А можливо, пане Василю, вона, ця Хакамада і сама вже все зрозуміла, геть покинувши на перший випадок велику російську політику? Адже у ній - помітній загалу за відданістю життєвого часу частині свого життя пані демократка провела немало кращих років. Тож нехай наразі отримує відчуття вершини насолоди хоча б від...яскравих епізодів життя у присутності мужніх істот, прикрашавших у різні періоди її буденність у цьому світі!
 
1357924680QAZ123Дата: Понеділок, 30-Жов-17, 18:54 | Повідомлення # 3
Група: Читач
Повідомлень: 5
Нагороди: 0
Статус: Відпочиває
много нового о ней узнала
 
AnaStasiaBДата: Середа, 13-Чер-18, 11:25 | Повідомлення # 4
Група: Читач
Повідомлень: 6
Нагороди: 0
Статус: Відпочиває
angry angry
 
Viktoriya112Дата: П'ятниця, 23-Лис-18, 00:47 | Повідомлення # 5
Група: Читач
Повідомлень: 4
Нагороди: 0
Статус: Відпочиває
Но это уже звучит хорошо, согласна с ним полностью в данной теме.
 
SergenДата: Понеділок, 31-Груд-18, 12:11 | Повідомлення # 6
Група: Читач
Повідомлень: 36
Нагороди: 0
Статус: Відпочиває
всякое бывает)
 
Форум "Сіверщини" » Блоґи "Сіверщини" » Василь ЧЕПУРНИЙ » Хакамада -- розлучниця
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: