реклама партнерів:
Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS



  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Василь  
Форум "Сіверщини" » Блоґи "Сіверщини" » Василь ЧЕПУРНИЙ » Гра в прапори
Гра в прапори
ВасильДата: Середа, 11-Трав-11, 17:05 | Повідомлення # 1
Редактор
Група: Головний редактор
Повідомлень: 243
Нагороди: 7
Статус: Присутній
Провокація вдалася: російські телеоператори справно знімали львівську бійку, де було все: і вінки, і постріли, і крики, і перекошені обличчя. Культурний і красивий Львів постав злим і хижим. Що й треба було показати.
Партія регіонів і «Свобода» зіграли в чотири руки. Як по нотах.

Натомість ніхто не показав, як у Донецьку топтали червоно-чорний прапор ОУН-УПА. Топтали колишні десантники, які до війни мають такий же стосунок, як і до незалежної України.

Ніхто не акцентував, що у Львові приїжджі з Одеси марковці (того Маркова, якого СБУ часів Ющенка переслідувала за ймовірну причетність до вбивств та антиукраїнської діяльності) хотіли покласти вінки до могил енкаведистів. Тобто йшли вшанувати тих, хто вбивав львів’ян.

А в Чернігові біля кожного червоного прапора на державній установі була міліцейська охорона. Як під час окупації — чужий прапор треба ж охороняти від тубільців. І навіть на школах повісили червоні прапори — а як же із камланнями табачнико-регіоналів про відділення школи від ідеології?!

Публічно, як мешканець Чернігова, дякую тим хлопцям, які все-таки зірвали кілька червоних прапорів! І вимагаю покарання директорів шкіл, керівників установ, які вивісили прапори СРСР — з серпом і молотом. Ще б зі свастикою повісили! А що — теж червоний!

…Мій сусід по дачі (росіянин, до речі) сказав: «З червоними прапорами — то вже зайве!» Чого ж зайве — мета досягнута: люди б’ються за прапори, а не питають про «покращення життя вже сьогодні», про вертолітний майданчик, про Межигір’я, про китайську гречку і ціни на газ…

 
SergenДата: Понеділок, 31-Груд-18, 12:12 | Повідомлення # 2
Група: Читач
Повідомлень: 36
Нагороди: 0
Статус: Відпочиває
всякое бывает)
 
Evgenuu10Дата: Понеділок, 22-Чер-20, 18:00 | Повідомлення # 3
Група: Читач
Повідомлень: 9
Нагороди: 0
Статус: Відпочиває
Та оно и бывает, но это не очень и хорошо.
 
Форум "Сіверщини" » Блоґи "Сіверщини" » Василь ЧЕПУРНИЙ » Гра в прапори
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: