реклама партнерів:
Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS



  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Василь  
Форум "Сіверщини" » Блоґи "Сіверщини" » Василь ЧЕПУРНИЙ » Країна Абсурдія
Країна Абсурдія
ВасильДата: П'ятниця, 18-Лют-11, 08:58 | Повідомлення # 1
Редактор
Група: Головний редактор
Повідомлень: 243
Нагороди: 7
Статус: Відпочиває
Вісімнадцять хлопців сидять за підозрою у ліквідації пам’ятника Сталіну. Невже аж стільки їх готували такий, з дозволу сказати, теракт? А головне — не сидять ті, хто встановив пам’ятник кату, адже він поставлений незаконно. А ті, хто виконав норму закону, — сидять! Нагадаю, що офіційно в Україні заборонена пропаганда фашизму, до якого рішенням європейських структур прирівняний і сталінізм. А хлопці сидять!

Так і в Чернігові: ті, хто незаконно поставив уже третій брудний намет біля Катерининської церкви, не отримують ніякого покарання. А тих, хто, можливо, спалив його, — шукає міліція. Абсурд! Рішення Вищого адміністративного суду, яким зобов’язано єпархію УПЦ Московського патріархату прибрати намет, ніхто виконувати не збирається. А єпархія відбрикується, мовляв, намет — не її, що не заважає священикам з благословення архієпископа Амвросія співслужити у цьому, прости Господи, «паходнам храме»! Абсурд!

До речі, міліція обійшла старі адреси колишніх радикалів, що свідчить: за часи Ющенка не оновлювалася база даних про націонал-радикалів. Тепер оновлюється! Ті хлопці поставали вже дядьками, позаводилися сім’ями, мають бізнес, а їх досі шукають. Зате на 30 відсотків за рік зросло число злочинів, і наполовину скоротилося їх розслідування. Чи не абсурд?

Уряд штучно стримує офіційний рівень інфляції, що дає змогу банкам понизити депозитні виплати населенню. А сама інфляція розкошує — ціни ж не зважають на цифри урядових рапортів. Гречку продають мало не з-під поли, і на ній нема назви виробника. Абсурд! Рік уряд плутається в гречці, а досі лає попередній.

Перевалило на другу половину навчального року, а далеко не всі підручники є в школах. Зате ми всі засуджуємо чергові українофобські новації міністра Табачника, який не може налагодити елементарної функції міністерства — випуску підручників. Точно абсурд!

Влада хоче підняти пенсійний вік, відібрати свободу у підприємців, дає змогу вигнати на вулицю неспроможних платити за житло, а чиновники чомусь не пересідають зі своїх «мерседесів» на «лади». І не чути їх стогонів про зменшення зарплат. Головний же реформатор будує другий вертолітний майданчик для свого недешевого транспорту.

Перший Національний телеканал — це Бенкендорф, Арфуш, Шустер. Національний — якої нації? Яка нація тут має свою державу — ми ще не забули? Когось іще дивує, що державний Гімн перекручується, що державну мову називають «телячою»? Все нормально — за законами країни Абсурдії.

Василь ЧЕПУРНИЙ

 
Форум "Сіверщини" » Блоґи "Сіверщини" » Василь ЧЕПУРНИЙ » Країна Абсурдія
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: