реклама партнерів:
Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS



  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Василь  
Форум "Сіверщини" » Блоґи "Сіверщини" » Василь ЧЕПУРНИЙ » Карл Маркс про міністра Могильова
Карл Маркс про міністра Могильова
ВасильДата: Вівторок, 20-Лип-10, 16:20 | Повідомлення # 1
Редактор
Група: Головний редактор
Повідомлень: 243
Нагороди: 7
Статус: Відпочиває
Як відомо, Президент України зобов"язав міністра внутрішніх справ Могильова за якийсь там час вивчити українську мову і він, бідака, тепер вимагає від підлеглих, щоб говорили з ним українською. Радійте, хохли і малороси, радійте, Іване Драч, що виглядає з-за плеча Януковича в марній надії українізувати цю владу!

А ще ж може Віктор Федорович соізволить дати подібну команду своїй заступниці в адміністрації Ірині Акімовій, міністру освіти і науки Табачніку, та й всім іншим чиновникам, щоб хоч в Азарова уроки брали.

Як відомо, пан чи господін Могильов був начальником кримської міліції і не говорив державною мовою. Звісно, я критикую команду Януковича за зневажливе загалом ставлення до всього українського, але скажіть мені панове тодішній міністр внутрішніх справ Юрій Луценко та глава держави Віктор Ющенко та керівниця тодішня українського уряду Юлія Тимошенко -- а чому це ви, що рядитесь у плахту українських патріотів, допустили займати таку високу посаду людині, яка не володіє державною мовою? Тож чи треба тепер дивуватися Януковичу, якуий хоч так змушує вживати українську мову -- для декору.

А для міністра Могильова та іже з ним я хочу нагадати слова Карла Маркса, який казав, що мовою народу, серед якого живуть, не розмовляють тільки гості та окупанти. Ви хто, пане Могильов?

 
Форум "Сіверщини" » Блоґи "Сіверщини" » Василь ЧЕПУРНИЙ » Карл Маркс про міністра Могильова
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: