реклама партнерів:
Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS



  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум "Сіверщини" » Чернігівщина » Чернігів сьогодні » Розкрадання коштів в управлінні юстиції Чернігівщини.
Розкрадання коштів в управлінні юстиції Чернігівщини.
SlavkoraДата: Понеділок, 07-Січ-13, 14:40 | Повідомлення # 1
Група: Читач
Повідомлень: 5
Нагороди: 0
Статус: Відпочиває
1996 році злочинці з державного «Союздруку» Ніжина на чолі з його директором ,здається, Зимою,розпродавши моє майно,здане їм на реалізацію,незаконно приватизували «Союздрук» і незаконно продали мережу кіосків громадянину Азарцеву ,який відмовився повернути мені мої кошти.В результаті я повинен був подавати позов до суду,нести додаткові витрати та вбивати час.На суді Азарцев просив суд не арештовувати кошти тепер уже приватного підприємства і обіцяв судді Діденко під її контроль виконати рішення суду про повернення викрадених у мене коштів.
Згідно законодавства,суддя повинен наглядати за виконанням своїх рішень.Але якшо хтось думає,шо суд шось вирішує,той глибоко помиляється.Він тільки фіксує комусь потрібне.Це закрите акціонерне товариство по викачуванню грошей з населення,яке діє в змові з міліцією,прокуратурою та адвокатурою.Складається з примітивного мужицького мігрантського за міською пропискою елементу з великим примісом жидів,в т.числі головами судів,в т.ч. рудих,патологічних злочинців і генетичних збоченців,на яких діє інструкція про заборону на роботу юристами..Всі ці маніяки, злочинці та мігранти кожне на своєму рівні намагаються якнайбільше вас з Державою обдурити та обікрастипід виглядом закону,випустивши зі своїх пазурів повністю обібраним,шоб не дісталось конкурентам з закритого товариства.І це злочинне,назване посадовоосібним,угруповання складається з 10% всього працеспроможного населення.Їх би в трудові загони да на родіну.
Але тут про суди.Назагал,після того,як під виглядом юридичної доцільності,з розумними мордами, икористовуючи побутові суперечки з вас шахрайським шляхом виманять всі гроші,суд приймає рішення,яке ніхто не буде виконувати.
Існує ще така виконавча служба,яка всім заправляє,без залежності від рішень суду.Вбивць можуть не чіпати,а сирота та каліка сидіти пожиттєво,Приймуть рішення,шо студент обікрав 200 квартир,а всі кошти прогуляв.Пограбовані не отримають ні копійки компенсації,зате утримувані на їхні податки армади юридичних злочинців видеруть у Держави на себе за свої маразми в законі стільки,шо пожиттєво повинні сидіти не тільки вони,а всі їхні родичі.
З хворого,залежного від чачі,зроблять злочинця,а з з найбільш небезпечного вора-олігарха спонсора та хазяїна-роботодавця.
Але тут про Ніжин.
Раніше виконавча служба підпорядковувалася безпосередньо голові суду,як і суддя,шо приймав рішення.Але не дивлячись на це,як з*ясувалось потім,майже всі рішення Ніжинського суду за 10 років не були виконан на користь злочинців!Голова суду не арештований.
В моєму випадку тягли років зо 2,даючи змогу Азарцеву зробити фіктивне банкрутство.Після чого,мені в суді Ніжина заявили,шо рішення виконати неможливо,оскільки ПП «Преса»,вказане в рішенні суду через 2 роки перейменувалося в ПП «Азарцев».
Так в ці роки роки була окрадена вся Україна.Дурочки-коментаторши виголошували в ящик,таке-то підприємство купив такий-то спонсор,вклавши на реконструкцію та розвиток аж стільки.Але все це був свідомий обман людей тодішнім керівництвом країни і ЗАТ при них.Ніхто нічого не платив.Громогласно виголошувалися наміри,вносився розлекмований перший внесок,після чого тихо виносився акт суду про банкрутство,і все майно підприємства тихо безплатно передавалось злочинцям.Так з*явилися роботодавці-олігархи,пошоловні сексоти КГБ в минулому.
Всі ці злочини охороняли і покривають наші доблесні міліція з прокуратурою.
До 1996 року діяла інша схема загальнодержавного пограбування окупантами та прилипалами.
Разом з невиплатою награбованого,йшла приватизація в борг та бралися кредити своїми подільниками.Потім зробили інфляцію 1 до 180 000.Хто взяв 18 мільйонів доларів,віддав тисячу.В купонах ніби правильно.У кого вкрали двісті тисяч,тим повернули долар.І шкерять пасті.Дійшло до того,шо міністр оборони,жид,хотів приватизувати 3 військових українських літовища.
Всю цю приватизацію та позики 90-х треба переглянути та перерахувати за курсом золота.
Я підняв галас.Голова виконавчої служби Гунько заявила мені,шо у них ніхто нічого ніколи не отримує, якщо б я мовчав,то мені може вони щось би і виділили,а так я не отримаю нічого.
Тут слід сказати,що Головою виконавчої служби Ніжина була призначена особа лише із середньою освітою,можливо, і неповною.
В зв*язку з невиконанням рішень суду за 10 років було розграбоване все держмайно Ніжина,в т.ч. військового містечка.
Міністерство оборони і зараз нічого не бачить.Тільки тварі підписали за наказом Путіна через Кучму згоду,шо українські війскові повинні в збитті ізраїльського літака над територією Росії,за межею дальності польоту українських ракет,бо українці тупі,а от КГБісти штибу гоміка жида Путіна та його соплемінника рудого таргана Кучми гострі.Посадовили непотрібних в літак і на нас списали і стягли з України мільйони доларів..Комерційний проект. От хай тепер Кучма і ті підписанти компенсують прямі та моральні збитки Державі.Чого бідні-бо дурні,чого дурні-бо бідні.
Розграбування в Ніжині,суді та управлінні юстиції дійшли до того,що виконавча служба виписувала кошти з фонду управління просто своїм знайомим,які там і близько не стояли.Разове пограбування дорівнювало тогочасній ціні хати.Було розграбовано все управління юстиції.При перевірці виявилося розкрадання всього та вся за 10 років.
Але прокурор Ніжинської прокуратури,по пам*яті,Харлан,роз*єднав справи з далекими намірами покрити масові злочини,включаючі антидержавні диверсії.До суду дотягли лише одну справу про розкрадання коштів Управління юстиції Ніжина щось під 18 000 доларів.По суду проходили всі судвиконавці,в т.ч. Борщ,родичка керівника міліції Борща.Гунько по змові взяла провину на себе.За це їй дали кілька років без конфіскації майна та зобов*язали ввернути викрадене Управлінню юстиції без відсотків та штрафів.
Гунько після суду не копійки не вернула,сиділа дома.Тільки через рік після різних втручать по розгабуванню була направлена до колонії,а ще через рік звільнена.Їздить на джипі у розвозі співмешканцем,можливо,з міліції.Начальник міліції Ніжина,по пам*яті,Гамор ,який покривав,як розкрадання майна,так і неарешт Гунько,взагалі не при чому.
Моя міліція мене береже.В тому ж Ніжині сержант та двоє так званих офіцерів з міліції вбили офіцера ногами,який заступився за дівчат,до яких ті чіплялися.Шоб заспокоїти народ,дали кілька років сержанту,а офіцерам нічого,мовляв вони тільки дивилися,хоча за уставом вони вбивцею командують,і є організаторами злочину.В тому ж Ніжині вбили туриста з Ізраїлю, причепилися до випившого,звикли безкарно красти.
Прокурор Харлан,який розвалив справу,покрив розграбування та пограбування на мільйони-мільярди,за свої злочини двічі за рік підвищений в званні та посадах колишнім Генпрокурором Потебенькою.
Голова управління юстиції Ніжина Шинко відмовився виконати рішення суду і повернути в своє користування 18 000 доларів.Те саме Філь.
Обласне чернігівське управління юстиції також покриває розкрадання коштів управління своїми юристами.Ви вдумайтесь,керівництво Чернігівського управління юстиції,яке наглядає над законністю,
відмовляється
1.Виконати рішення суду.
2.Повернути собі кошти у 18 000 доларів!
За підписом керівника управління Іллюшка.
Не арештований. smile


На все приходить час розплати
 
Форум "Сіверщини" » Чернігівщина » Чернігів сьогодні » Розкрадання коштів в управлінні юстиції Чернігівщини.
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: