реклама партнерів:
Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS



  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум "Сіверщини" » Колонки оглядачів » Колонка оглядача із прав людини » Количiвськi селяни проти київських бiзнесменiв (Сергiй КОРДИК, оглядач «Сiверщини» з прав людини.)
Количiвськi селяни проти київських бiзнесменiв
SivershinaДата: Понеділок, 27-Сер-07, 14:55 | Повідомлення # 1
Група: Редактор
Повідомлень: 6
Нагороди: 0
Статус: Відпочиває
Останнiй мiсяць для мешканцiв села Количiвка, що розташоване поблизу Чернiгова, став чи не найважчим за всi роки незалежної України. Ще б пак! Адже вони i в снах не могли передбачити, що їхню землю, оточену зачарованою Десною, будуть так швидко вiддавати тим, хто, по сутi, нiколи не мав до цiєї землi жодного вiдношення. Ще й те обурює количiвських селян, що нiхто з ними про це не радився.
Тринадцять гектарiв землi бiзнесмени зi столицi прагнуть використати для будiвництва котеджiв, що, за їхнiм задумом, будуть прикрашати берег Десни. А щоби не було рiзного роду протестiв, то деяку частку площi пообiцяли надавати нiбито i для потреб самих же селян. Та мiсцевi мешканцi з цим абсолютно не згоднi, бо знають не з чуток про обiцянки заїжджих людей i реальну буденнiсть.
На термiновому сходi села Количiвка селяни вирiшили органiзовано, в рамках дiючого законодавства, зiбрати необхiдну кiлькiсть пiдписiв для проведення заходiв, якi б дали змогу, на їхню думку, висловити недовiру головi сiльської ради Струк Свiтланi Миколаївнi. Саме за її активного сприяння нещодавно сесiя мiсцевої ради ухвалила позитивне рiшення на користь київських бiзнесменiв. Селяни вбачають у цьому безлiч незаконних дiй з боку «головихи» i мають уперту надiю на справедливе вирiшення земельного питання.
Подiї, що так стрiмко розгортаються навколо земель громади села Количiвка, змусили селян звернутися за допомогою до отамана Чернiгiвського осавульського куреня, секретаря ради Українського козацтва при облдержадмiнiстрацiї Юрiя Соколова. За його активного сприяння в Количiвцi була утворена 2-га сотня Українського козацтва у складi 20 козакiв, яку очолив мiсцевий мешканець Валентин Андрiєнко, iсторик за фахом.
Збереження землi для сiльської громади — одне з основних завдань новоствореної козацької органiзацiї.
 
OperatorДата: Вівторок, 28-Сер-07, 01:21 | Повідомлення # 2
Група: Журналіст
Повідомлень: 29
Нагороди: 2
Статус: Відпочиває
Якщо раніше очі не бачили що обирали, то хай женуть до дідька ту сільську "голову".

З іншого боку, здається це те саме питання про продаж і роздачу земель... Якщо не помиляюся, земля зараз начебто вільно не продається, отже і придбати чи продати не можна. Зате тим часом вона просто роздається такими-от селищними і міськими "головами" angry

 
KaramelinaДата: Неділя, 25-Лис-18, 13:13 | Повідомлення # 3
Група: Читач
Повідомлень: 6
Нагороди: 0
Статус: Відпочиває
ну так а шо хотели
 
valeriiavДата: Середа, 16-Жов-19, 20:54 | Повідомлення # 4
Група: Читач
Повідомлень: 31
Нагороди: 0
Статус: Відпочиває
Це дуже непросте питання, яке потрібно розглядати з різних боків
 
JaneBispingДата: Неділя, 10-Лис-19, 18:52 | Повідомлення # 5
Група: Читач
Повідомлень: 1
Нагороди: 0
Статус: Відпочиває
[url=https://kommesk.kz/ogpo.html]ОГПО[/url] Страхование – неотъемлемая часть жизни современного человека. Для многих важно обезопасить себя от непредвиденных финансовых расходов. Именно для этого большинство обращается в страховые компании, чтобы оформить страховой полис.

Но что делать, если страховка нужна уже сегодня и нет времени на посещение страховых компаний и поиска более выгодного предложения. На помощь приходит страховой сервис kommesk.kz - онлайн страхование через интернет. Это удобный страховой агрегатор предложений, который предлагает только эксклюзивные и выгодные продукты в сфере страхования от различных страховщиков Казахстана. Таким образом, всего в одном месте вы можете сравнить цены и программы страхования от разных страховых компаний, что невероятно удобно. - детальнее по ссылке - https://kommesk.kz/"

Додано (10-Лис-19, 19:52)
---------------------------------------------
https://kommesk.kz/ogpo.html

Додано (10-Лис-19, 19:53)
---------------------------------------------
<a href="https://kommesk.kz/ogpo.html">https://kommesk.kz/ogpo.html</a>

 
MarkTingerДата: Четвер, 23-Квіт-20, 14:07 | Повідомлення # 6
Група: Читач
Повідомлень: 6
Нагороди: 0
Статус: Відпочиває
Зараз Ураїна в стані надзвичайної ситуації, постанови кабміну протирічать Конституції України, її засадам прав людини. А поліціянти це все ще й усугубляють.
 
Форум "Сіверщини" » Колонки оглядачів » Колонка оглядача із прав людини » Количiвськi селяни проти київських бiзнесменiв (Сергiй КОРДИК, оглядач «Сiверщини» з прав людини.)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: