реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Замість Тютюнника -- Табач... тобто Білібаєв

Сьогодні колективу Чернігівської обласної телерадіомовної компанії "Сівер-центр" представлено нового керівника -- ним став Аркадій Білібаєв.

Він займався у Києві телекомпанією СІТІ, яка весь час підтримувала Віктора Януковича, утому числі і в час фальсифікацій виборів, що призвело до вибуху помаранчевої революції. Аркадій Білібаєв був членом окружної виборчої комісії з виборів народних депутатів України по одномандатному виборчому округу № 200 від Партії "Руський блок". Тоді в жовтні 2012 року там переміг депутат від Партії регіонів Антон Яценко.

Під час представлення новий керівник чернігівської телевізії та радіо говорив недержавною мовою. Можливо, черевики він і наваксував, як передбачав сайт "Хвиля Десни", але мови державної так толком і не знає. Головне, аби ідеологію правлячої партії тримав...

Кажуть, у його бурхливій кар'єрі було навіть директорство на цукровому заводі. Відповідно до його походження... Тільки ось чомусь заводи цукрові позникали. Звісно, пан Білібаєв тут ні до чого -- він тепер робитиме нам бурхливе чернігівське ТБ... Під прапорами антиукраїнської партії "Руський блок"?

Марко ХАРКО
Фото Мар'яни ХАРДІ



Теги:Тютюнник, Сівер-центр, Партія Регіонів, Білібаєв


Читайте також



Коментарі (0)
avatar