реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Вистачає своїх кандидатів у депутати!

До такого висновку прийшли учасники обговорення теми майбутніх виборів по мажоритарних округах Чернігівщини учасники експертного обговорення в прес – клубі «Просвіта».

Василь Чепурний:

-- Ми наче зачаровані: похнюплено твердимо, що нема своїх українських кандидатів і тому , як мантру, повторюємо прізвища всяких розкручених … мало не почав і я теж називати їх прізвища… Тому «Просвіта» ініціює таку хвилю типу народного вибору кандидатів по округах. Мета нашого зібрання сьогодні -- назвати такі прізвища національно-демократичних кандидатів, які потім можуть стати предметом узгодження всіма патріотичними силами. У групі «Сіверщина» соціальної мережі Фейсбук я вже назвав перші прізвища, повторю їх і зараз – підприємець, голова асоціації роботодавців «Сіверщина» Віктор Лазар по Козелецькому округу, президент торгово- промислової палати Костянтин Іванов по Чернігову, журналіст і політик Борис Домоцький по Сосницькому округу і підприємець, голова благодійного фонду «Ніжен» Микола Шкурко.

Сергій Соломаха:

 Наша задача назвати моральних авторитетів для висоти планки узгоджень. Тож я називаю Володимира Ступака, який уже був депутатом, хоч і дуже мало, підтримую також Костянтина Іванова та Віктора Лазаря. А по Сосницькому округу називаю Василя Чепурного…

Василь Чепурний:

 Давайте про присутніх не будемо !

Сергій Соломаха:

 Та там пройти все одно неможливо – округ безнадійний, а поагітувати за газету «Сіверщина» можна…

Олег Головатенко:

 Хочу нагадати, що по Львівському округу вся опозиція узгодила кандидатуру журналістки Тетяни Чорновіл, яка не з середини системи і може перемогти. Тож і наша задумка правильна. Що ж до кандидатів, то ми бачимо їх два типи, яких нам підсовують – це таку радянські дядьки і комсомольці та неокомсомольці, які готові красти більше за радянських. Тому треба висувати і рекламувати своїх нормальних кандидатів.
Я повторю прізвище Костянтина Іванова і додам Олега Мороза, директора ринку – здається, він має добрі моральні якості. А по півдню області міг би балотуватися керівник обласної «Свободи» Андрій Міщенко. Адже «Свобода» має бути однозначно у Верховній Раді.

Олександр Шевченко:

 Я пропоную подивитися кандидатів від партій – від УНП можуть бути Ступак, Домоцький, Чепурний, від «Свободи» -- Міщенко, Сергій Андрєєв та Андрій Кужель, який досить відомий у молодіжному середовищі. Від ПРП – Віктор Лазар є серйозною кандидатурою. Від «Фронту змін» взагалі нікого не бачу..

Сергій Соломаха:

-- А що робить Олег Обушний? Людина, що балотувалася на мера міста, може позмагатися і у Верховну раду. І чому б не обговорити кандидатуру Валерія Сарани по Ніжину? Ретро буває корисним і цікавим.

Підсумки обговорення: кандидатурами для узгодження національно- демократичними силами в області можуть бути – Віктор Лазар, Микола Шкурко, Валерій Сарана, Андрій Кужель, Василь Чепурний, Сергій Андрєєв, Андрій Міщенко, Борис Домоцький, Володимир Ступак, Олег Мороз, Костянтин Іванов, Олександр Шевченко, Володимир Поліщук.

А яка ваша кандидатура? Пишіть або листом, або есемескою, або на електронну пошту. Всі реквізити газети вказані на останній сторінці. Пропонуйте! Хай не столичні вожді вирішують долю наших виборів, а ми самі!



Теги:Віктор Лазар, Костянтин Іванов, мажоритарні округи, прес-клуб Просвіта, вибори - 2012


Читайте також



Коментарі (7)
avatar
1
Дожилися: Лазар і Мороз в одній "связке" з такими відомими рухівцями! Все в цьому світі продається!
avatar
2
Мор*з і Лаз*р з націонал-патріотами - нонсенс. Дійсно все продається. Крім того, не забувайте, що вже в виконавчій владі були із цього списку - Сар*на, Л*зар. Що доброго вони зробили людям? Може керівники демократів і патріотів не памятають, але прості люди памятають - НІЧОГО. Тому так і проголосують за депутатство вказаних панів.
avatar
3
Якраз Віктор Лазар -- справжній рухівець! Нічого тут поганки гнать! І зробив він багато, коли керував Чернігівським районом -- наприклад, навіть Чечетов визнає, що седнівську школу завдяки Лазарю будують. А займається виробництвом, на відміну від нафтових вишок Колі Ру...
avatar
4
Ступак - моральний авторитет? Для кого, цікаво? А седнівска школа - піар ригіаналів. Аби вони натиснули на Лазаря, то був би вже у них.
avatar
5
Шановні, численні смішні, івани, рухівці, патріоти тощо можна звісно погодитися з кожним Вашим словом, але жодної конкретної альтернативної конструктивної пропозиції щодо народних кандидатів Вами, на жаль, не висунуто.
Кішка тонка?
Боїтесь за свій біло-пухнастий імідж?
Чи може щось інше - жаба давить?
Не мовчить,панове, називайте Ваші авторитети!
Звісно, з тих хто ще живий!
Мертвих авторитетів ми навчилися шанувати, а от з живими - проблеми.
avatar
6
автор мою думку озвучив не до кінця!!!...всі переличені можливі кандідати належать до партій,кєрівники яких знаходяться не в чернігові,а я казав,що в нас є свої,не прив.язані ні до яких, вже клись бувших при владі партій, місцеві авторитети!lpakp
avatar
7
Дорогу молодим!Підтримую Кужеля і Шевченка!(Завалимо Чернігів портретами Тягнибока і дешевою кітайською ванілью)
Шева з тебе пиво!)))
avatar