реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Віктор Лазар: "Я став заручником закулісних перемовин нардепів"

На засіданні обласного штабу національного спротиву Віктор Лазар, який невдало балотувався на посаду голови Чернігівської обласної ради, порушивши домовленості про висування єдиного кандидата, зробив заяву.

-- Ми з Олександром Кодолою стали заручниками закулісних перемовин народних депутатів (кандидатуру В.Лазаря відстоював народний депутат Сергій Аверченко - ред.). Я, Віктор Леонідович Лазар, заявляю, що не претендую на жодну державну посаду, доки мені її не надасть Майдан.

Також я виступаю проти узурпації кадрових призначень однією політичною силою і наголошую, що відбулося загальнонародне повстання, а не однієї партії. Тому, якщо хоч одна посадова особа в області буде призначена за вказівкою з партійного верху, а не за волею Майдану, я перейду в опозицію до такої влади.

На фото: Віктор Лазар - крайній зліва, на брифінгу обласного штабу біля новорічної ялинки під час заборони суддею Зайцем озвучення масових заходів у центрі Чернігова.



Теги:Майдан, Віктор Лазар, кадрові призначення, штаб спротиву


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
Не, дорогой... Ищешь краски для удачного камуфляжа? Ты стал "заручником" жадности, беспринципности и властолюбия, замешанного на самоутверждении и подтверждения собственной значимости. На помойку черниговской истории!
avatar
2
Ты,Витек,как был "непорядною людиною",таким ты и остался.....ложь и наглость-твои сильные стороны натуры)))
avatar