реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Україна готується до російських військових провокацій?

Російські журналісти стверджують , що на сході України , під кордоном з Росією , розгортається потужна військова інфраструктура - Україна готується до збройних конфліктів з Росією.

Російський журналіст Аркадій Мамонтов відомий як викривач таємниць російсько -грузинської війни. Саме він провів розслідування участі українських силових структур , розвідтовариства і технічних фахівців у війні проти Росії в Південній Осетії.

У недавньому інтерв'ю російському виданню Сегодня.ru Мамонтов заявив , що українці готуються до військової провокації по відношенню до Росії .

«За нашими даними , під Конотоп з західних областей України перекинуті танкова дивізія , вертолітний полк , кілька ескадрилm штурмовиків Су -25 і винищувачів » , - говорить скандальний журналіст.

На його думку , на сході України розгортається ціла військова інфраструктура .

«Проти кого? , - задається питанням Мамонтов і тут же дає відповідь. - Зрозуміло , проти Росії ».

« В односторонньому порядку українці починають демаркацію кордону. Наростає напруженість навколо Севастополя - основної бази Чорноморського Флоту .
Наростають абсурдні звинувачення , і я не виключаю , що найближчим часом може бути організована великомасштабна провокація - можуть спробувати підірвати корабель на рейді , захопити військовий об'єкт на березі » , - стверджує Мамонтов

Укр ньюс



Теги:Конотоп, Україна - Росія, севастополь, провокації


Читайте також



Коментарі (0)
avatar