реклама партнерів:
Головна › Новини › Спецакції

Слухачі Зимової школи журналістики отримали дипломи

Через відрядження керівника Зимової школи журналістики Олександра Шевченка у Румунію закриття Зимової школи журналістики "Сіверщини" та "Молодої Просвіти" відклалося аж до цвітіння тюльпанів. Зате як цікаво було слухачам Зимової школи зустрітися і згадати, скажімо, заняття в снігопад...

Із завершенням навчання слухачів привітали керівник школи, голова чернігівської "Молодої Просвіти" Олександр Шевченко, відомий журналіст і чудовий лектор, що полюбився усім слухачкам, Владислав Савенок та голова обласного товариства "Просвіта" імені Т.Шевченка, головний редактор газети "Сіверщина" Василь Чепурний.

Тригодинна лекція Вахтанга Кіпіані, зустріч у снігову завірюху з відомим лікарем Володимиром Фризом, практичні заняття по репортажу, інтерв'ю та інформації найбільше запам'яталися слухачам Зимової школи.

Вручення дипломів проходило незвично -- слухачі вручали їх одне одному, намагаючись на ходу сказати щось гарне про колегу та висловити добрі побажання. Навчання тривало й тут...

Слухачі школи журналістики висловили бажання пройти стажування в редакціях газет "Сіверщина", "Біла хата", сайтів "Високий Вал" та "Сіверщина".



Теги:Зимова школа журналістики, Просвіта, Владислав Савенок, Олександр Шевченко, Чернігів


Читайте також



Коментарі (0)
avatar