реклама партнерів:
Головна › Новини › Споживач

Штаб спротиву пише листи Тимошенко, Порошенку і Симоненку

З приводу голосування депутатів Чернігівської міської ради про передачу землі в Ялівщині двом фізичним особам обласний штаб національного спротиву вирішив направити листи керівникам їх партій - Юлії Тимошенко, Віталію Кличку та Петру Симоненку. Щодо останнього, щоправда, є великі сумніви - чи варто писати лідеру комуністів, якщо цю партію просто треба заборонити як антиукраїнську?!

Штаб спротиву вимагає від лідерів партії розібратися з своїми однопартійцями, які зазіхають на регіональний ландшафтний парк "Ялівщина", що по праву вважається легенями міста.

Також штаб окремо звернувся до т.в.о. керівника обласної партійної організації "Батьківщини", народного депутата Валерія Дубіля, який побудував свою передвиборну кампанію на темі захисту Ялівщини, з проханням дати публічну оцінку діям своїх однопартійців у міській раді.

Нагадаємо, мова йде про голосування депутатів міської ради на 40-ій сесії 25 квітня про передачу фізичним особам значних площ всередині парку "Ялівщина". Як встановила член штабу Світлана Жимолостнова, особи, яким депутати хочуть передати загальноміську землю, за вказаними адресами не проживають.

Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:Батьківщина, Ялівщина, штаб національного спротиву, Чернігівська міська рада


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Повідомити про всіх хабарників можна тут http://habaram.net
Шановні громадяни України!
Скажемо «Стоп Корупції та Несправедливості»
Напишіть та надайте дані про чиновника-корупціонера чи будь - який інший факт порушення прав людини у Вашому рідному селі чи місті, об'єднуйтесь заради досягнення спільної мети-справедливої, прозорої, демократичної країни.
Ти - громадянин України, Ти гідний чесного та демократичного суспільства, яке на даний час знаходиться в жахливому корумпованому стані, лише об'єднавшись суспільство зможе гідно протистояти корумпованим органам влади, які зі своєї сторони повинні сприяти розвитку суспільства, а чиновники - корупціонери діють виключно в своїх власних інтересах.
Якщо, ТИ не байдужий до майбутнього своєї країни і бажаєш захищати свої інтереси та інтереси своїх близьких:
Винеси на загальне обговорення корупційну діяльність свого населеного пункту!
Ссылка www.habaram.net
avatar