реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Росія готує війська для боротьби зі своїм Майданом

Внутрішні війська МВС Російської Федерації стануть одним з найпотужніших інструментів протидії загрозі заворушень, подібних тим, що відбулися в Україні, заявив глава МВС РФ Володимир Колокольцев, виступаючи на підсумковому засіданні військової ради головного командування внутрішніх військ, повідомляють Патріоти України з посиланням на ТАСС.

“Ми бачимо трагічні наслідки, що захлеснули країни, на яких проводився експеримент “щепленням демократії по-американськи”. Бачимо обвал системи їх економік, жахливе соціальне становище, фактичне руйнування державності, – заявив Колокольцев. За його словами, “таке ніколи, в жодному зі сценаріїв не відбудеться в Російській Федерації”.

“Ми попереджаємо про це всіх, хто вважає інакше», – заявив він. Колокольцев додав, що внутрішні війська МВС мають бути готові до оперативного перегрупування і діям в будь-якому регіоні країни. “Виходячи з політичної обстановки, потенційні загрози безпеці Росії втрачають чисто зовнішню військову спрямованість, вони набувають комплексного характеру і зачіпають життєво важливі сфери внутрішніх національних інтересів держави”, – заявив міністр.

Серед пріоритетних завдань Внутрішніх військ він назвав підтримання боєготовності і бойового потенціалу “на рівні, що забезпечує їх здатність адекватно та ефективно протистояти внутрішнім загрозам”.

Нагадаємо, у неділю, 30 листопада, у Москві мітинг проти Путіна проводили медики.



Теги:Внутрішні війська, Майдан, режим Путіна, розпад Росії


Читайте також



Коментарі (0)
avatar