реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Про новорічні чудеса

Кажуть, що новорічна ніч - це ніч чудес, коли трапляються найрізноманітніші дива. Одне з таких чудес відбулося в цю новорічну ніч зі мною і моїми товаришами.

Як ви пам'ятаєте, у жовтні за допомогою Дарії Якубів та за підтримки багатьох благодійників, поміж яких багато хто з вас, було придбано позашляховик для мого підрозділу. На жаль, автівка не пережила цю новорічну ніч. Населений пункт, де ми перебували, був підданий шаленому артилерійському обстрілу з боку "братнього народу". Так росіяни привітали нас з Новим роком. Нашого надійного чотириколісного друга, помічника та перевізника, який постійно виручав і допомагав нам увесь цей час, зрешетило уламками й посікло все навколо. Я був за його кермом і за щасливим збігом обставин вийшов з автівки за лічені хвилини до початку "прильотів".

На щастя, ні я, ні мої побратими не постраждали. Хоча кілька уламків пролетіли зовсім близько, а від потужної вибухової хвилі позакладало вуха. Гадаю, найближчим часом змушений буду просити про оголошення нового збору на фронтову автівку для мого підрозділу.

Дорогі друзі!
Вітаю всіх з Новим роком, що прийшов! Нехай він принесе нам Перемогу та мир!
Дякую всім, хто пам'ятає про нас, думає про нас, молиться за нас! Ваша підтримка є дуже важливою для нас!
Разом до Перемоги!

Євген ЛУНЯК, професор Ніжинського державного університету імені М.Гоголя, воїн ЗСУ



Теги:волонтери, Ніжин, Євген Луняк, широка війна


Читайте також



Коментарі (0)
avatar