реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Обурені прилучани перекрили трасу Київ - Суми (оновлено)

Про це щойно повідомив депутат Прилуцької міської ради, настоятель храму Різдва Богородиці (УПЦ КП) о.Віталій Юрочко. Інформацію підтвердив радник міського голови Ігор Павлюченко.

Жителі Прилук та Варви вимагають належного забезпечення українських вояків, адже зараз відомо, що в більшості з них нема касок і бронежилетів. Мешканців міста та Варвинського району обурює бездарне армійське керівництво, що приводить до смертей серед учасників антитерористичної операції.

Участь в акції беруть родичі вояків, відправлених в зону АТО. З ними спілкується голова Прилуцької районної ради Іван Тютюнник. Міський голова Прилук Дмитро Барнаш - на зустрічі з Президентом.

З приводу вимог протестувальників зібралася позачергова сесія Прилуцької міської ради.

На Чернігівщині похорони українських вояків уже пройшли в Ніжині і Чернігові.

P. S. Перекриття траси наразі знято після спілкування людей з керівниками району, місцевої міліції та підтримки їх вимог сесією міської ради. Завтра планується зустріч представників громадськості з в.о. міністра оборони. "Особливо людей обурює, що мобілізованих юнаків кидають під кулі без навчання, засобів індивідуального захисту", - розповів депутат міської ради о. Віталій Юрочко.



Теги:перекриття траси, Прилуки, АТО, УПЦ КП


Читайте також



Коментарі (0)
avatar