реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Образлива цифра - 300 днів

… Від такого рахунку образливо бійцю, що пройшов російсько-українську війну з 2014 року: ви її тоді не бачили?
… від цієї цифри заплакала мати над могилою вбитого Росією сина: мого сина вбили не на тій війні? Подивіться дати загибелі наших синів на цвинтарі!
… промовчали луганці, які 9-й рік не бачили свого міста, які 9-й рік живуть по чужих домівках: вони ж бо знають, скільки триває війна.
… півквартири у Щасті подивилася на півквартири у Бородянці: і мій півник тоді встояв. Чомусь над ним у 2014 так не зітхали.
… набігла хвиля до ялтинської набережної: порахуйте уважніше, українці! Ви ж не себе в оману вводите: увесь світ. Це ж ваша окупована, анексована земля!
… зруйновані села Донеччини й Луганщини співчутливо зітхають: скільки ж зруйновано за майже 9 років!!! Не забувайте про початок!

Ви наполягаєте на цифрі 300?
Так, триста днів тому був зруйнований світ багатьох з нас. Як були зруйновані наші домівки, міста, села, дороги і мости.

Та наполегливо тиражуючи 300 днів війни, ви перекреслюєте для себе і світу анексію Криму, окупацію Луганська і Донецька, оборону ДАПу і ЛАПу, Іловайськ і Дебальцеве, тисячі загиблих, поранених, полонених…
… тоді нас ця війна не стосувалася?

Тетяна МИРГОРОДСЬКА



Теги:широка війна, АТО, Тетяна Миргородська


Читайте також



Коментарі (0)
avatar