реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Нові подробиці нападу в Тур"ї

На колишньому консервному заводі в Чернігівській області (зараз підприємство з виробництва тирсобрикету) в ніч на 30 листопада стався вибух і велика пожежа.

На підприємство з виробництва тирсобрикету увірвалися четверо невідомих, зв'язали трьох робітників, відкрили газовий вентиль, змочили брикети бензином і підпалили.

В результаті вибуху в цеху загорівся склад підприємства, розташований в селищі Тур'я у Щорському районі. В міліції повідомили, що четверо зловмисників у масках і камуфляжній формі зв'язали трьох співробітників фірми і попередили про вибухівку.

За свідченнями трьох співробітників заводу – охоронця і двох майстрів, які випадково опинилися на території підприємства близько півночі, - невідомі зв'язали їм мотузкою ноги і руки і насильно напоїли горілкою. Нападники були в масках, тому їх обличь заручники не бачили. Працівникам, з їхніх слів, вдалося звільнитися від мотузок до вибуху.

А виробниче приміщення загорілося, на думку експертів, швидше за все, через витік газу. В епіцентрі вибуху виявили газовий балон і два колеса від легковика. Туди зловмисники нібито склали змочені брикети бензином і підпалили. Потім відкрили газовий вентиль і вибігли з приміщення. На складах всі пакунки з брикетом були також облиті пальним, але не зайнялися.

В результаті вибуху і пожежі будівлю було фактично знищено.

Керівництво підприємства відмовилося давати коментарі. Вони стверджують, що не мають ніяких підозр, кому потрібно було знищити виробництво брикетів.

Водночас в МНС нагадали, що місяць тому вже гасили пожежу на складах цього заводу. Тоді дирекція спробувала отримати значну суму страховки, але не змогла, оскільки причиною загоряння назвали необережне поводження з вогнем. Зараз міліція вивчає кілька версій - зокрема, розбірки між конкурентами і інсценування нападу. Про це повідомив сайт "Кореспондент".




Теги:Напад, Туря, вибух


Читайте також



Коментарі (0)
avatar