реклама партнерів:
Головна › Новини › ЕКОЛОГІЯ

Міліція вчить не свинячити

21 та 27 квітня активісти Чернігівського обласного осередку ВМГО “Демократичний Альянс”, представники екологічної інспекції Чернігівської міської ради та представники Чернігівського міського відділу міліції провели екологічні рейди у районі Березового гаю, що в районі вулиць Пухова та Кільцевої.

Метою рейдів була роз’яснювальна робота серед відпочиваючих на природі. Адже проблема засмічення цієї зеленої зони завжди була актуальною. Навіть суботники, які проводяться організацією щороку, не здатні змінити поводження людей із природою. Тому було вирішено провести такі профілактичні рейди.

Рейди проходили надвечір, коли спостерігалося найбільше число відпочиваючих. Тільки так можна було охопити більше населення. Активісти у супроводі міліціонерів підходили до відпочивальників. Вони пояснювали правила поводження у зелених зонах міста. Багатьом було нудно слухати ці повчання. І вони воліли скоріше позбутися “непроханих гостей”. Інші з розумінням ставились до представників влади та активістів. Але такі дії дали свій результат. Боячись відповідальності, хоча й адміністративної, відпочивальники сумлінно прибирали за собою. Було намагання агресивно відреагувати на зауваження екологічного патруля, але присутність представника міліції, швидко заспокоювала занадто обурених.

Ідея екологічного рейду, була запропонована ЧОО ВМГО “Демократичний Альянс”. Її підтримали представники екологічної інспекції та правоохоронних органів. Сподіваємось, що ці рейди, а також суботник, який проводився у Березовому гаю не пройшли марно. І чернігівці будуть більш уважним до зелених зон Чернігова і поважатимуть місця, де самі ж і відпочивають.

Насачевський Олександр
Прес-служба Чернігівського обласного осередку
ВМГО «Демократичний Альянс»




Теги:міліція, Екологія, Чернігів, Природа


Читайте також



Коментарі (0)
avatar