реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Корюківський лісгосп страйкує

Сьогодні, 9 грудня, працівники ДП «Корюківське лісове господарство» з сьомої ранку зібралися біля центрального офісу, вимагаючи виконання рішення розширеного профкому.

Загалом, до страйку долучилися всі підрозділи підприємства – автогараж, нижній склад, цех переробки, Новоборовицьке, Брецьке, Єлінське, Корюківське, Щорське, Тихоновицьке та Андрониківське лісництва і працівники апарату держлісгоспу.

Так, під стінами приміщення зібралося близько двохсот працівників. До них вже під’їхали депутат Чернігівської обласної ради «батьківщинівець» Володимир Селянський, до якого колектив звернувся за допомогою, та голова райдержадміністрації Олексій Мірошниченко.

Очікують на приїзд начальника обласного управління лісового та мисливського господарства Андрія Пивовара та голови обкому Профспілки працівників лісового господарства Йосипа Райчинця. Люди налаштовані рішуче, збираються стояти до останнього, допоки не буде виконано їх колективну вимогу – звільнення тимчасово виконуючого обов’язки директора підприємства В’ячеслава Чижа.

Відзначимо, що сам В’ячеслав Чиж на роботу з невідомих причин доки не з’явився.

Для підтримання громадського порядку на місце також прибуло з десяток правоохоронців. Як відомо, два дні тому, 7, грудня, трудовий колектив ДП «Корюківське лісове господарство» висловив недовіру тимчасово виконуючому обов’язки директора підприємства В’ячеславу Чижу та вимагав відсторонити його від займаної посади. Тоді, на засіданні розширеного профкому це рішення було підтримане одноголосно.Український лісовод



Теги:лісгосп, Страйк, Корюківка


Читайте також



Коментарі (0)
avatar