реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Капітан "Романчик". Вічна пам'ять!

І знову Чернігів прощається з ГЕРОЄМ – ДМИТРО ЮРІЙОВИЧ РОМАНЧЕНКО.

Народився та виріс у Чернігові. Після закінчення у 2015 році ЗОШ №12 вступив до Одеської військової академії, яку закінчив у 2019 році. Після закінчення був направлений для проходження подальшої служби до 54 окремої механізованої бригади.

Капітан РОМАНЧИК, командир розвідроти. Під час військової служби не шукав легких шляхів та завжди був готовий брати на себе всю повноту командирської відповідальності у боротьбі з ворогом в будь-яких умовах бойової обстановки.

Так сталося і 9-го вересня, під час виконання бойового завдання по захисту незалежності та територіальної цілісності України. У районі населеного пункту СПІРНЕ Донецької області, під час ведення бою з переважаючими силами противника командир проявив зразки героїзму та отримав важке поранення, не сумісне з життям.Нагороджений орденом "За МУЖНІСТЬ" III-го ступеня.

СЬОГОДНІ ЙОМУ ВИПОВНИЛОСЯ Б 25 РОКІВ … Але не судилося йому його відмітити. На превеликий жаль. Натомість, рідні та бойові побратими підняли келихи за його вічність. ВІІЧНА ПАМ’ЯТЬ І СЛАВА ГЕРОЮ!

Віктор КОШМАЛ



Теги:Герої, Віктор Кошмал, Спірне, російсько - українська війна


Читайте також



Коментарі (0)
avatar