реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Діагноз Менській громаді

У мене часто питають: мовляв, чому я причепився до Примакова з Гайдукевичем?

Звісно ж, справа не в цих двох особах, справа в нашому спільному майбутньому. Більшість людей мислить на радянсько-печерному рівні, мовляв, ми їх обрали, нехай вони і керують! А такий рядовий громадянин, як я, має підтримувати і допомагати обранцю. Або, якщо проти нього, то це значить, що продався комусь, хто проти вибору громади.

Мабуть, в даному місці доречно згадати про вибори в Сосниці й реакцію на мій матеріал “Менщини”. Спочатку редакція розпустила чутки про те, що по Сосниці мене возила машина Булавки. Коли це спростував, пославшись хоча б на колір машини, причепилися з питанням про те, а чия ж то машина була? Навіщо? Щоб оголосити наступного покупця Трегубенка? На більше ж у “Менщині”, судячи з усього, інтелекту не вистачить! Добре, повідомляю, то була машина (і власник був за кермом) Леоніда Неживого з Корюківки. Наші і ряду інших людей інтереси збіглися, ми спостерігали за законністю проведення виборів. Але пояснити “Менщині”, що Трегубенко продався інтересам виборців, неможливо, оскільки виборці не платять.

Головне – це робочі місця, розвиток. Так роблять у Сосниці.
А в нас? Лавочки, популізм, демагогія та корупція. Невже в мене одного вистачає розуму передбачити руйнівні і трагічні наслідки для громади такої політики? Як можна було обрати звинувачених в корупції головою та депутатом Менської ОТГ? Яке майбутнє собі й своїм дітям творять меняни подібними рішеннями?

Мало того, що меняни толерантно ставляться до корупції, вони ще й ходили захищати своїх обранців

А ось тепер, коли Примаков з Гайдукевичем роблять усе можливе, щоб затягнути судовий процес, меняни співчутливо мовчать, жодних протестів, жодних вимог довести в суді свою невинуватість чи піти геть з посад.
Звісно, меняни співчувають підсудним, їм же потрібно їздити у відрядження, лікуватися, громадою керувати нарешті! От тільки собі й своїм дітям меняни не співчувать.

Сумно…

Сергій ТРЕГУБЕНКО, "Наше слово"



Теги:Сосниця, мена, РПЛ, Сергій Трегубенко


Читайте також



Коментарі (0)
avatar