реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Депутат-мільйонер визнав олігархічні загрози Україні

Депутат Атрошенко визнав той факт, що в Україні панує олігополія і це негативно впливає на процеси в українській економіці. Про це заявив на прес-конференції у чернігівському клубі "Чиста політика".

Владислав Атрошенко: "Приватизація відбулася не заради стимулювання бізнесу, а заради концентрації ресурсів в руках олігархів. Склад ВВП, на відміну від США, є на користь сировини, а не на користь наукоємних галузей".

Він окремо зупинився на «газовому злочині», заручниками якого є вся країна.

-На жаль, Росія стоїть на позиції імперії і диктатора, не йдучи на жодні поступки України. Газові контракти виписані за принципом диктату «бери або плати». Він виписаний безапеляційно проти України.


Фото з "Високого Валу"



Теги:Україна - Росія, приватизація, Атрошенко, олігархія


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
А навіщо такі газові контракти (бери, або плати по найвищій у Європі ціні) було підписувати, та ще підлесливо Путіну хіхікаючи.
avatar
2
Путін заставив своїх земельних олігархів платити податки в тих районах, де вони орендують землю, а не в Москві, - пропорційно орендованій землі. Російські районні Думи тепер мають кошти і на дороги, і на школи, і на лікарні, і на будівництво житла для спеціалістів, і на все інше, що стримує деградацію села. 
Як депутат Атрошенко відноситься до такого досвіду Путіна? Щоб стримувати вимирання українських сіл не благочинністю від щедрот своїх, а законними податками селу, де землю орендуєш.
avatar