реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Черговий собор для «русского мира» чи освячена корупція ?

Сайт «Українська правда» оприлюднив текст листа за підписом представника Патріарха Московського Кіріла в Україні, Митрополита УПЦ Московського патріархату Володимира:
(див. http://www.pravda.com.ua/articles/2010/12/20/5694649/ )

Прем'єр-міністру України Миколі Азарову
МБФ "Кафедральний собор Воскресіння Христового", що веде в місті Києві будівництво Свято-Воскресенського Кафедрального Собору УПЦ, просить виділити додаткові квоти на період заборони вовозу зерна в 2010 році (продовольче зерно, кукурудза, ячмінь) в об’ємі 1 мільйон тон для ЗАТ "Федкомінвест-Україна", що володіє своїми перевалочними потужностями (зерновий перевалочний комплекс "Трансінвестсервіс", порт Південний, Одеса).
Гроші, отримані внаслідок спільної діяльності МБФ "Кафедральний собор Воскресіння Христового" та "Федкомінвест-Україна" будуть спрямовані на будівництво вищевказаного собору.

З повагою, Митрополит Володимир

Це звернення зареєстроване у канцелярії Кабінету міністрів України під вхідним номером 65 864/0/1-110 від 2 листопада 2010 року.
Прем’єр-міністр Микола Азаров наклав на нього резолюцію, адресовану міністру аграрної політики Присяжнюку та міністру економіки Цушку: «Прошу уважно розглянути, з урахуванням наведених обставин прийняти відповідне рішення».
Скільки таких і подібних корупційних оборудок треба здійснити, щоб побудувати тільки цей "кафедральний собор Воскресіння Христового" в районі Московської площі Києва?
Адже собор матиме площу 22 тисячі кв. метрів і буде розрахований на 5 тисяч прихожан. Крім того, передбачено збудувати резиденцію митрополита, офіси, гімназію, духовно-просвітницький центр, готель для паломників, телестудію, конференц-зал на тисячу місць, спорткомплекс і підземний паркінг на 126 місць.
Ось так за гроші українців розбудовує «русский мир» окупаційна влада?

Сергій Соломаха





Коментарі (2)
avatar
1
Это деньги не украинские, а росийские. Пусть строят.
avatar
2
Гостю, якщо б гроші були російські - цього листа б не було б.
Хвальоная Московська благодійність будується на вкраденому за допомогою корупціонерів з українського бюджету, тобто у народу.
avatar