реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Черепно-мозкова травма кандидата у президенти -- вибори по-білоруськи

Коли колона з кількох сотень людей йшла до Кастричницької площі Мєнська, на них напали спецназівці. Кандидат у президенти Владзімір Некляєв з черепно-мозковою травмою доставлений у лікарню -- повідомила його прес-секретар.

Зараз тисячі людей вийшли на площу, незважаючи на те, що метро в центрі столиці не працює, поїзди не зупиняються, транспорт в цю сторону не рухається, міліція зупиняє транпсорт на під"їзді. Російською музикою намагаються заглушити виступи лідерів опозиції.

Хоча екзит-поли показали перемогу Аляксандра Лукашенки, його влада так боїться своїх людей, що вдається до типових бандитських прийомів.
Бальшыня кандыдатаў у прэзыдэнты заклікалі выбарцаў прыйсьці ўвечары 19 сьнежня на Кастрычніцкую плошчу ў Менску, каб патрабаваць новых свабодных выбараў. Міліцыя і супрацоўнікі КДБ затрымліваюць актывістаў апазыцыі, перашкаджаюць людзям дабірацца з рэгіёнаў да Менску. Остання новина: демонстранти перекрили рух на центральному проспекту і намагалися пройти до резиденції Лукашенки -- "размяць ноги". Їх не пустила міліція.
З будинку КДБ зірвано червоно-зелений прапор і вивішено на його місці національний білоруський біло-червоно-білий прапор.

Все завершилося розгоном демонстрантів: заарештовано трьох кандидатів у президенти, захоплено штаб руху за чесні вибори, побито кілька сотень людей. Бацька -- на троні! Свабода




Теги:Некляєв, опозиція, Лукашенко, Мєнськ, Білорусь


Читайте також



Коментарі (0)
avatar