реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Чечетов по мажоритарці не піде

"Останньою тенденцією оточуючого Чернігів округу є те, що один із найбільш ймовірних кандидатів нардеп Михайло Чечетов поступово зменшує власну активність і навіть на запитання журналістів “піде від за списком чи мажоритарником?” депутат який три роки активно працював в окрузі відповів: “Я солдат партії. Як партія скаже”. Фактично ця фраза означає, що якщо будуть зміни до виборчого законодавства пан Чечетов з мажоритарки піде в список", -- пише сайт "Чернігівський монітор".
Оскільки сайтом займається радник голови Чернігівської обласної адміністрації, активно "засвічений" у керівних колах обласної організації Партії регіонів Юрій Паперний, то можна сказати, що сайт знає, що пише...

За даними ж "Сіверщини" народний депутат Михайло Чечетов донедавна збирався балотуватися по Чернігівському округу і навіть почав проводити зустрічі у Ріпкинському районі, чого раніше не помічалося... Щоправда, у Щорсі конфузом закінчилася його зустріч з працівниками дитячого садка -- незважаючи на привезені подарунки, виховательки накинулися на представника владної команди:" Ви що, на базарі не буваєте, не бачите як ціни ростуть!". Бо він намагався поагітувати за Януковича...

Тепер же нам відомо, що було проведено закрите дослідження в окрузі, де збирався балотуватися М,Чечетов. Підсумки виявились невтішними -- тільки 6 відсотків виборці вготові голосувати за нього. Довелося "шлагбауму партії" проситися в партійний список.

Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:Михайло Чечетов, Юрій Паперний, Чернігівський округ, вибори - 2012


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Оппозиція, якщо вона прагне перемогти такого от Чечетова має обєднатися. Насамперед, йдеться про створення єдиної опозиційної проукраїнської партії на базі партій, що входять до Комітету опору диктатурі.
avatar