реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Батько засідає в Чернігові, а син охороняє Путіна

Інформація про спецслужби Російської Федерації, як і загалом, про спецслужби будь-якої країни, є переважно закритою. На загал відомі лише імена керівників, та і вони зазвичай є людьми не публічними. Але інколи і тих даних, що є у відкритому доступі, достатньо для виявлення неочікуваних фактів.

Федеральна служба охорони Російської Федерації здійснює функції щодо державної охорони керівництва країни і забезпечення їх захищеним зв’язком. За своїми повноваженнями ФСО не поступається ФСБ і навіть в дечому їх переважає.

Одну з керівних посад в ФСО Росії посідає чоловік з українським прізвищем Данько - повідомляє сайт Корупція.

Андрій Володимирович Данько очолює Управління планування та організації охоронних заходів охорони Президента, яким як відомо у наших північних сусідів є ніхто інший, як Володимир Путін.

Щоправда, на сайті ФСО про Андрія Данька інформації немає, спецслужба врешті-решт. А от на деяких інших ресурсах, він засвітився.

Так, зокрема коротка біографічна довідка Андрія Данька є на сайті Всеросійського центрального клубу боксу «Динамо». Тут вказано його посаду, те що він являється першим Віце-президентом Федерації боксу Росії, та звання генерал-лейтенант.

Пошуки рідних Андрія Данька приводять нас до Чернігова. Його батько, колишній керівник ВАТ «Чернігівелеватормлинпостач», а зараз пенсіонер і депутат Новозаводської районної в місті Чернігів ради Володимир Михайлович Данько.

Поінформоване джерело, на умовах анонімності, підтвердило родинні зв’язки Андрія та Володимира Данько. Більше того, є інформація, що під час Революції Гідності Андрій Данько перебував на території України. Але це вже інформація для роздумів нашим спецслужбам.

Іван Бобровицький

До речі, батько - депутат райради від "Батьківщини"...



Теги:охорона Путіна, Батьківщина, малороси, Новозаводська райрада, на службі Москві


Читайте також



Коментарі (0)
avatar