реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Рудьковського нарешті посадили (оновлено).

Поки що на підписку про невиїзд.
Служба безпеки України починає показувати ознаки своєї діяльності на користь такої держави, як Україна -- слідчий СБУ допитав в.о. міністра транспорту та зв"язку в уряді Януковича Миколу Рудьковського (він же -- колишній міський голова Чернігова, "права рука" великого соціаліста-зрадника Олександра Мороза, недовчений фальсифікатор вузівських дипломів, про що писала "Сіверщина", зрештою -- великий провокатор і служка кількох служб).
Наразі мова йде про незаконне використання Рудьковським державних коштів -- на літаку державної компанії він літав у Париж. Міністра супроводжувала "міска" -- у селах таких довгоногих "місок" цілком влучно звуть на другу букву алфавіту... Державних коштів Рудьковський проїздив на 390 тисяч гривень.
У відповідь чого тільки не наплів великий соціаліст -- і про те, що голова президентського секретаріату більше проїздив, і що він літав у Париж у відрядження (правда, день був неробочий і зустрічатися наш герой міг хіба що з резидентами чужих розвідок або поповнювати рахунки, заповідані дідом-поліцаєм), і що політ узгодив з прем"єр-міністром Януковичем... Хто б сумнівався -- подільники ж!
Рудьковський від повісток СБУ тікав тричі. Коли ж нарешті не зміг відкрутитися -- допит ішов більше трьох годин. І завершився підпискою про невиїзд.
Сподіваємося, що СБУ також допитає його і про провокацію з туркменською опозицією, і про провокації щодо Молдови, і нарешті вияснить -- чи ж хоч один вуз закінчив Рудьковський? І що він робив у Відні та Москві -- чий вишкіл проходив? Зрештою, кому він служить -- те, що не Україні, і без СБУ видно.
Перший -- пішов. Хто далі?


До антиукраїнських "подвигів" Рудьковського, які явно зарахуються йому Москвою, треба віднести і азійське "стояніє-лежаніє" московської церкви під храмом святої Катерини у Чернігові -- це саме він першим звернувся до суду з вимогою відмінити законне рішення голови обласної державної адміністрації М.Лаврика щодо передачі храму. І особисто Рудьковський закликав груддю (чужою, певна річ) захищати московську церкву від української влади.

Василь ЧЕПУРНИЙ.






Коментарі (0)
avatar