реклама партнерів:
Головна › Новини › Спецакції

Оксана Тунік-Фриз читала класика

- Читати Книги -- це престижно!, - заявила у культурно-мистецькому центрі «Інтермеццо» заступник Чернігівського міського голови Оксана Тунік-Фриз. Того дня пані Оксана розпочала акцію «Людина з Книгою», ініційовану КМЦ «Інтермеццо» з метою популяризації Книгочитання серед молоді Чернігова. Вона прочитала студентам чернігівських ВНЗ свої улюблені твори з української літератури. Ними виявилися мініатюри Михайла Коцюбинського «Сон» та «Хмари».
- Я захопилась творчістю Коцюбинського під час навчання у Львові, - розповіла Оксана Володимирівна, - образність його творів просто геніальна.
«Та коли врешті настала зима, коли на голову мою впав перший сніг, я знайшов те, чого шукав. Останнім тріпотанням забилось спустошене серце -й, безсиле, одмовилось розкрити зів'ялі краї до рідної половини», – процитувала на доказ своїх слів класика Оксана Володимирівна. Виявилося, що вищеназвані твори вона знає напам’ять.
-- Якщо ти не читаєш Книг, значить ти неосвічена людина, а якщо ти неосвічена людина тебе не будуть поважати у суспільстві, не будуть поважати рідні і в тебе не буде перспективи реалізувати себе в майбутньому. Робіть свій вибір! - підсумувала розмову пані Оксана.
Олександр ЯСЕНЧУК



Теги:Книга, Інтермеццо, М. Коцюбиський, О. Ясенчук, Оксана Тунік-Фриз


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
На жаль в наш час читаючих серйозну літературу дуже мало, тим більше чиновників.
Якщо б довлати приходили люди читаючі серйозну літереатуру, то можливо би і влада краще б розуміла людей, а народ відповідно накінець полюбив би владу, але нажаль переважно чиновники не те що не читають, але й вчитися не хочуть, просто купують собі дипломи престижних вишів. Я думаю що такі особи нічого корисного не дадуть простому люду, бо диплом купити можна, а мозок ні :)
Що стосується Тунік-Фриз, то знаю що за освітою вона журналістка і зараз закінчує навчання, ще в двох вишах. Ось таких би людей більше, то й жили би краще. Але на жаль це виключення і таких відсотків 10 від основної чиновничої масі і вони виглядають на загальному фоні білими воронами. Звичайно вони нікому невигідні і завжди находяться під тиском. Та що там говорити коли багато навіть рідної мови не знають, яка тут класична література! Але маємо надію, що колись знову прийде наш Хмельницький і розчистить рідну неньку Україну від наслідків колонії. І тоді розумні і добрі будуть багаті, а дурні і злі будуть бідними...
avatar