реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Чернігівська область. Полковник міліції застерігає

В зимовий період для забезпечення безпеки дорожнього руху слід використовувати зимові шини.
Я, як керівник Державтоінспекції в Чернігівській області, раджу ставити на всі чотири колеса машини шини з одним малюнком протектора, так як у шин навіть однієї марки і моделі розрізняються склад гуми та її характеристики.
Звісно, що глибина малюнку протектора шин також повинна відповідати всім нормам.
Також попереджаю, що багато водіїв вводять себе в оману, вважаючи, що на власній безпеці можна зекономити — ставлять зимову гуму тільки на провідну вісь, переконуючи себе, що це безпечно. Насправді, виходить навпаки: подібна розстановка збільшує вірогідність некерованого заносу.
В деяких країнах обов’язок заміни шин з настанням холодів – регламентується законодавством.
Також хочу зазначити, що в період з 9 до 27 листопада 2009 року на території області проводитиметься комплекс профілактичних заходів на автомобільному транспорті під назвою «Перевізник-зима-2009».
Під час проведення даних заходів (при перевірках технічного стану автобусів) працівники ДАІ будуть приділяти увагу щодо їх готовності до роботи в зимовий період, справності запасних виходів, укомплектованості засобами пожежегасіння, нормативів пробігу автобусів з початку експлуатації, фактів установлення додаткових місць для сидіння пасажирів та обладнання для роботи на газовому паливі, які не відповідають вимогам безпеки.

Шановні водії! Не нехтуйте правилами дорожнього руху! Це збереже не тільки Ваші заощадження, а й життя, як своє, так і інших учасників дорожнього руху!

Начальник Державтоінспекції області Сергій Калашник (на фото)




Теги:шини, полковник міліції, Калашнік, зима, ДАІ, ГУМа, Чернігівська область, автошляхах області


Читайте також



Коментарі (0)
avatar