реклама партнерів:
Головна › Новини › 

Які коктейлі з пивом має скуштувати кожен: топ-3 поєднань

Хоча пиво саме по собі відрізняється дуже насиченим та багатогранним смаком, воно чудово поєднується і з іншими напоями у міксах. Щоб не зіпсувати, а вигідно доповнити хмільний напій, рекомендуємо спробувати 3 незвичайні, але досить прості в приготуванні поєднання. У них пиво не завжди виступає основою - використовуються і міцніші напої, різноманітні сиропи та інші добавки.

Літній бриз

Квітковий коктейль з нотками цитрусових, не дуже міцний і при цьому освіжаючий. Щоб приготувати такий приємний лонгдрінк, потрібно:

  • 100 мл світлого пива;
  • 20 мл мандаринового сиропу;
  • 10 мл сиропу рожевих квітів;
  • 40 г свіжого лайма;
  • 115 г свіжого апельсину;
  • подрібнений мед.

У високий келих типу харрікейн покладіть нарізаний часточками лайм та апельсин. Пригніти їх, щоб м'якоть пустила сік. Потім заповніть келих льодом і налийте в нього два види сиропів. Вільне місце, що залишилося, заповніть охолодженим пивом і акуратно розмішайте. Зверху досипте ще трохи льоду, щоб він виднівся невисокою гіркою. Прикрасьте її часточками апельсина та лайма.

Чорний фліп

Міцний солодкуватий напій для любителів шоколаду та спецій. Для приготування потрібно взяти:

  • 45 мл темного рому;
  • 50 мл темного фільтрованого пива;
  • 15 мл цукрового сиропу;
  • 5 жовтків перепелиних яєць;
  • 5 г гіркого шоколаду;
  • мускатний горіх у формі порошку;
  • лід у кубиках.

Розбийте яйця та відокремте білки від жовтків. Додайте їх шейкер, а до них ром, пиво та цукровий сироп. Добре збовтайте до однорідності. Потім насипте в шейкер лід і знову збовтайте. Готову суміш перелийте через кухонне ситечко у високу охолоджену склянку. Пінку посипте мускатним горіхом. Подавайте напій зі шматочком гіркого шоколаду.

Ще один солодкий слабоалкогольний коктейль на літо, який можна пити на пляжі, біля басейну або просто вдома розслабитися. Для приготування потрібні:

  • 50 мл світлого пива;
  • 10 мл карамельного сиропу;
  • 35 мл сиропу зеленого яблука;
  • 10 мл соку свіжого лимона;
  • 20 г стиглого зеленого яблука;
  • подрібнений лід.

Залийте в блендер пиво, сиропи та видавіть сік лимона. Додайте туди ж жменю подрібненого льоду і збийте на максимальній потужності, щоб напій вийшов однорідним, схожим на морозиво-щербет.

Охолодіть келих для шампанського типу кубок і перелийте вміст чаші блендера через ситечко. Поріжте яблуко тонкими шматочками та прикрасьте ними напій. Для зручності подавайте коктейль із десертною ложечкою.









Коментарі (0)
avatar