реклама партнерів:
Головна › Новини › МЕДИЦИНА

Звідки в депутатів мільйони?

Обласний онкологічний диспансер планує придбати нове обладнання для лікування онкологічних хворих – лінійний прискорювач. Його вартість складає більш ніж 100 мільйонів гривень.

Як повідомив головний лікар Чернігівського онкологічного диспансеру Валерій Зуб, обласна влада вже виділила близько 20 мільйонів гривень.

Крім того, проблемою оснащення сучасним обладнанням для лікування онкохворих жителів Чернігівщини опікується особисто голова облдержадміністрації Валерій Куліч. Із Фонду державного економічного розвитку області виділено 40 мільйонів гривень. Про це повідомив Чернігівський обласний онкологічний диспансер.

Три мільйони вже надійшли від народних депутатів: два мільйони виділив Валерій Давиденко і мільйон — Олександр Кодола. Ще обіцяли допомогу два нардепи: три мільйони — Олег Дмитренко і 10 — Олег Ляшко від своєї фракції. Це із зарплати чи з бюджету?

Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко також переймається проблемами онкологічної допомоги, тож за його сприяння місто виділяє 10 мільйонів.

До збору необхідної суми долучилися й керівники районів та об’єднаних територіальних громад області. На сьогодні надійшло 1,6 мільйона гривень. З них мільйон — від Ніжина.



Теги:чернігівський онкодиспансер, лінійний прискорювач, Валерій Давиденко


Читайте також



Коментарі (0)
avatar