реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

"Звєзда" регіоналів Чернігова обрана в міськраду менше півтисячею виборців

Яскрава через свої агресивні і недалекі інтелектуально заяви про "бандерлогів", від яких вона "груддю" захистила "мальчіков- міліціонєров", працівниця Чернігівської міської ради Людмила Скоробагатько, виявляється, обрана до міської ради голосами всього лише 488 голосами чернігівців.

Це дослідив відомий знавець виборчих перегонів Сергій Соломаха: " По виборчому округу № 1 до міськради у 2010 році балотувалося 18 кандидатів. Всього на окрузі зареєстровано 8572 виборці. Взяли участь у голосуванні 3871 або 45,1%. За цю пані було вкинуто до скриньок і зараховано 488 бюлетенів або 12,61 % від кількості бюлетенів, виявлених у вибочих скриньках. І це в той час як навіть за список Партії регіонів до міськради - 17,5% голосів виборців.

Отже, за Л.Скоробагатько проголосували 5,7% виборців цього округу!!

Проти всіх проголосували 515 або 13,35%. Отже обрано депутата "Противсіх", але його місце посіла чиновниця міськради".

Громадський активіст наочно показує, що українським партіям треба узгоджувати свої кандидатури, щоб перемагати, а не розпорошувати голоси: "По цьому округу кандидат від ВО" Батьківщина" Вороний В.К. отримав 10,35% голосів виборців, від "Фроту змін" Ващенко А.В. - 8,14%, від "УДАР" Железняк О.В. - 5,45%. та від УНП Ступак В.Ф. - 4,75%.

Тож головне: не як голосують, а як висувають, хто і як рахує".



Теги:вибори- 2010, Сергій Соломаха, Чернігівська міська рада, Партія Регіонів


Читайте також



Коментарі (0)
avatar