реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Звернення Менського районного штабу національного спротиву

1. Нами, Менськими районними організаціями: ВО «Батьківщина», ВО «Свобода», Політична партія «Удар Віталія Кличка» та Народний Рух України створено штаб народного спротиву. Штаб відкритий до співпраці з іншими патріотичними організаціями і окремими громадянами.

2. Штаб констатує, що в Менському районі склалася негативна ситуація з бюджетним фінансуванням, затримками виплат заробітної плати працівникам бюджетної сфери, безліччю проблем в сфері місцевого самоврядування.

3. Вимагаємо негайно скликати позачергові сесії Менських міської та районної рад для засудження дій Президента і Уряду України по дестабілізації ситуації в країні.
Закликаємо підтримати ініціативу Калуської міської ради та багатьох інших рад різних рівнів, котрі оголосили свою територію вільною від антинародної влади а також підтримати загальнонаціональний страйк.

4. Ми обурені тим фактом, що 29-го листопада 2013 року з Менського району була організована і проплачена групова поїздка працівників бюджетної сфери для протидії мирному зібранню студентів та молоді, які відстоювали на Майдані Незалежності в Києві європейський шлях розвитку України.
Ми вважаємо, що зазначені дії стали однією з передумов кривавих подій ранку 30-го листопада.
Вимагаємо засудити дії організаторів даної поїздки та безпосередніх виконавців, котрі нам відомі.

2 грудня 2013 року

Голова Менської районної організації
ВО «Батьківщина» Н. Тюшкевич

Голова Менської районної організації
ВО «Свобода» О. Бреус

Голова Менської районної організації
Політична партія «Удар Віталія Кличка» В. Ворона

Голова Менської районної організації
Народного Руху України В. Леоненко



Теги:Батьківщина, Рух, Майдан, національний спротив, мена, свобода, удар


Читайте також



Коментарі (0)
avatar