реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Зрадників України вбили дагестанські повстанці

У російському Дагестані знищили офіцерів кримської "Альфи", які зрадили Україну - Олександра Байбутлова і Дениса Ракицького. Про це на своїй сторінці в Facebook написав журналіст Юрій Бутусов.

"90 відсотків складу кримських підрозділів СБУ перейшло на сторону російських окупантів. Але ті їхні колишні товариші по службі, які зберегли вірність українській присязі, продовжують цікавитися діяльністю ворога в Криму. 28 серпня сталася мало чим визначна подія. За даними російських ЗМІ, на околиці Хасав'юрта, в далекому російському Дагестані, місцеві партизани атакували групу спецназу ФСБ РФ, - зазначив він. - Двох російських силовиків знищили на місці. Ними виявилися колишні співробітники спецпідрозділів СБУ, оголошені в Україні в розшук за дезертирство підполковник Олександр Байбутлов, 1977 року народження, із Севастополя, і підполковник Денис Ракицький, 1977 року народження, із Севастополя".

Бутусов зазначив, що обидва зрадники разом закінчили Севастопольський військово-морський інститут імені Нахімова. А в березні 2014-го проходили службу в Центрі спеціальних операцій СБУ в Севастополі. Ракицький був командиром групи у відділі, а Байбутлов - головним спеціалістом відділу.

"У березні 2014-го Ракицький і Байбутлов відмовилися виконувати накази командування, перейшли на бік ворога. 2016 року в нагороду за зраду нагороджені медаллю МО РФ "За повернення Криму". Для перевірки лояльності і відданості окупантам, їхній підрозділ, який перейшов до складу ФСБ РФ, почали постійно спрямовувати для участі в каральних операціях у Чечню і Дагестан. І ось під час чергової каральної експедиції повстанці Дагестану зуміли атакувати і знищити зрадників України".

"Це буде приклад для всіх зрадників, які думали, що вони вибирають "русский мир". Ні, окупація Криму розширює масштаби "російської війни". Тепер ті кримчани, які тоді проміняли Батьківщину на подачки від ворога, стали гарматним м'ясом, "Русский мир" для цих зрадників обернувся "російською смертю". Так, а звідки стала відома інформація? А вас тут усіх в нашій контррозвідці не забувають ті, хто залишається вірним військовій присязі", - резюмував Бутусов.



Теги:фсб, севастополь, Дагестан, зрадники України


Читайте також



Коментарі (0)
avatar