реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Знову темники від влади?

Виступ представника Народного Руху України, відомого журналіста і громадського діяча Василя Чепурного на урочистостях у Чернігові викликав нервову реакцію чернігівської влади. Про це свідчить висвітлення заходу прес-службами обласної державної адміністрації, міської ради та відділу інформаційного забезпечення обласної ради – вони згадали усіх виступаючих, крім представника Народного Руху – організації, яка найбільше доклалася до утвердження Незалежності України.

Промовчало про виступ рухівця і обласне телебачення – недарма його керівник, представник «руського міра» Аркадій Білібаєв отримав звання заслуженого журналіста України, хоча жодної його журналістської передачі, публікації чи виступу ми не знаємо.

Точно так робили комуністи у часи боротьби Руху за Незалежність. Це їм не помогло. Так робив і сумновідомий глава адміністрації Кучми Медведчук. Режим Кучми це також не врятувало. Схоже, що й зараз у Чернігівській ОДА відновили систему темників.

А що ж так не сподобалось властьімущим у виступі одного із засновників Народного Руху? Те, що він різко виступив проти олігархічного устрою, проти ненаситі наших народних депутатів та інших чиновників , проти несправедливого розриву між зарплатами і пенсіями владців – з одного боку і вчителів та лікарів з іншого боку - у сотні разів.

Підтверджуємо: це є позиція нашої партії – подолання олігархічного ладу, створення України справедливої і багатої. А темники від ОДА переживемо. Не вперше…

Прес- служба обласної організації Народного Руху України



Теги:Василь Чепурний, Народний Рух, олігархат, День Незалежності, Темники


Читайте також



Коментарі (0)
avatar